FLAM DE MATÓ
FLAM DE MATÓ
Un
deliciós postra, clarament arrelat a la nostra cuina més tradicional i a l’hora
més moderna. Malgrat darrerament s’està comercialitzant, la facilitat de la
seva elaboració ens porta a animar-vos a que sigueu vosaltres mateixos els que
el feu.
INGREDIENTS:
ü ½
kg. de mató
ü ½
l de nata líquida
ü 4
ous
ü ¼
de kg de llet condensada
ü mel
ELABORACIÓ:
Barregeu dins d’un bol i amb l’ajut d’una batedora elèctrica, el mató,
els ous, la nata i la llet condensada, fins a obtenir una crema homogènia.
Prepareu un o varis motlles posant una mica de mel al fons i després
ompliu-los amb la crema.
Tapeu-los amb paper d’alumini i coeu-los al bany Maria, en un forn
preescalfat a 180º fins que estiguin cuits (aproximadament 1h i 45 m ). Un cop freds el
desmotlleu i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Els podeu servir, tirant una mica de pinyons per damunt i un bon raig de
mel.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada