FLAM DE MATÓ


FLAM DE MATÓ



Un deliciós postra, clarament arrelat a la nostra cuina més tradicional i a l’hora més moderna. Malgrat darrerament s’està comercialitzant, la facilitat de la seva elaboració ens porta a animar-vos a que sigueu vosaltres mateixos els que el feu.

INGREDIENTS:

ü  ½ kg. de mató
ü  ½ l de nata líquida
ü  4 ous
ü  ¼ de kg de llet condensada
ü  mel

 ELABORACIÓ:

Barregeu dins d’un bol i amb l’ajut d’una batedora elèctrica, el mató, els ous, la nata i la llet condensada, fins a obtenir una crema homogènia.
Prepareu un o varis motlles posant una mica de mel al fons i després ompliu-los amb la crema.
Tapeu-los amb paper d’alumini i coeu-los al bany Maria, en un forn preescalfat a 180º fins que estiguin cuits (aproximadament 1h i 45 m). Un cop freds el desmotlleu i ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:

Els podeu servir, tirant una mica de pinyons per damunt i un bon raig de mel.


Comentaris

Les més populars