CARXOFES ESTOFADES
CARXOFES ESTOFADES
Malgrat
les glaçades, encara podreu gaudir de la meravella culinària que són les
carxofes. Aquesta és una forma molt simple per a preparar-les però de resultats
fantàstics.
INGREDIENTS:
ü Carxofes
ü Oli
d’oliva
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Netegeu
les carxofes, traieu les fulles més dures i si cal traieu també el borrissol
que es fa al centre del cor.
Un cop
netes, poseu-les en una cassola colgades
d’oli i coeu-les a foc mitjà fins que comencin a agafar color daurat. Retireu la cassola del foc i traieu l’oli,
deixant-ne només una mica per a cobrir la base de la cassola.
Ompliu
la cassola amb aigua amb sal i poseu-la
al foc.
Coeu-ho
tot plegat fins que l’aigua s’hagi evaporat i sols quedi l’oli.
Ja
estan apunt per a menjar.
RECOMANACIONS:
Així
soles estan molt bé i poden menjar-se tant soles o com d’acompanyament. També
els podeu donar un toc especial posant-les un parell de minuts en una brasa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada