CARPACCIO DE FIGUES
CARPACCIO DE FIGUES
Les figues sons sens dubte una altra de
les meravelles que ens porta la tardor i què menys que gaudir d’elles mentre hi
som a temps.
INGREDIENTS:
ü
Figues
ü
Pa
de motlle
ü
Mantega
ü
Sucre
ü
Unes
gotes d’anís
ü
Paper
de forn.
ELABORACIÓ:
Talleu el paper de forn en fulls mida
quartilla.
Peleu les figues i talleu-les per la
meitat, poseu les dues meitats damunt d’un full de paper, al damunt hi poseu un
altre full i pressioneu amb els dit fins tenir una làmina de polpa de figa d’un
mil·límetre de gruix, amb cura de que quedi de forma rodona i que surti del
paper.
Repetiu l’operació amb totes les figues
que tingueu.
Poseu les figues aixafades amb els
papers al congelador i espereu que estiguin dures.
Per muntar el plat, torreu el pa de
motlle i unteu-lo amb mantega, separeu les fulles de paper dels carpaccios i
col·loqueu la polpa de la figa damunt de la torrada, empolsineu amb força sucre
i unes gotetes d’anís i cremeu-lo com si fos crema catalana. I ja es pot servir
i menjar
RECOMANACIONS:
El millor sistema per posar la polpa
damunt del pa és vigilant que encara
estigui congelada, separar un full de paper, col·locar la polpa en contacte amb
la mantega i treure l’altre full. Aquesta operació s’ha fer ràpidament i sense
donar-li temps a descongelar-se
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada