CARPACCIO DE BOU FARCIT DE FOIE
CARPACCIO DE BOU FARCIT DE FOIE
Una excel·lent forma de fer un carpaccio deliciós.
INGREDIENTS:
ü 1 tall gran de filet de bou
ü terrina de foie
ü Julivert, alfàbrega, orenga
ü Sal gruixuda
ü Oli d’oliva sabor suau
ü Formatge parmesà
ü Film transparent de cuina
ELABORACIÓ:
Netegeu
de greix i nervis el filet i obriu-lo longitudinalment amb un ganivet.
Amaniu-lo abundantment amb la sal i les herbes aromàtiques, picades petites,
per les dues bandes.
Poseu
el foie tallat en barretes d’uns dos cm de gruix, de llarg, de forma que les
pugueu embolicar amb la carn.
Emboliqueu tot amb film, apretant fort per fer sortir
tot l’aire i poseu-ho al congelador fins que estigui totalment congelat.
Per
servir-ho talleu llesques el més prim possible, amb una maquina de tallar
embotits i aneu-les posant damunt d’un plat.
Les amaniu amb una mica d’oli i el formatge parmesà picat o be tallat
amb escates petites.
RECOMANACIONS:
Per
servir-ho talleu llesques el més prim possible, amb una maquina de tallar
embotits i aneu-les posant damunt d’un plat.
Les amaniu amb una mica d’oli i el formatge parmesà picat o be tallat
amb escates petites.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada