CARPACCIO DE BOU FARCIT DE FOIE


CARPACCIO DE BOU FARCIT DE FOIE




Una excel·lent forma de fer un carpaccio deliciós.


INGREDIENTS:


ü  1 tall gran de filet de bou
ü  terrina de foie
ü  Julivert, alfàbrega, orenga
ü  Sal gruixuda
ü  Oli d’oliva sabor suau
ü  Formatge parmesà
ü  Film transparent de cuina

ELABORACIÓ:


Netegeu de greix i nervis el filet i obriu-lo longitudinalment amb un ganivet. Amaniu-lo abundantment amb la sal i les herbes aromàtiques, picades petites, per les dues bandes.
Poseu el foie tallat en barretes d’uns dos cm de gruix, de llarg, de forma que les pugueu embolicar amb la carn.
Emboliqueu  tot amb film, apretant fort per fer sortir tot l’aire i poseu-ho al congelador fins que estigui totalment congelat.

Per servir-ho talleu llesques el més prim possible, amb una maquina de tallar embotits i aneu-les posant damunt d’un plat.  Les amaniu amb una mica d’oli i el formatge parmesà picat o be tallat amb escates petites.

RECOMANACIONS:


Per servir-ho talleu llesques el més prim possible, amb una maquina de tallar embotits i aneu-les posant damunt d’un plat.  Les amaniu amb una mica d’oli i el formatge parmesà picat o be tallat amb escates petites.



Comentaris

Les més populars