PASTÍS DE SANT JAUME


PASTÍS DE SANT JAUME



Avui farem l’ullet a la cuina celta.

 INGREDIENTS:

  •   1 placa de massa brisa
  •   300 gr. de farina d’ametlla
  •   300 gr. de sucre
  •   5 ous

Per a la decoració:

ü  100 gr. de sucre llustre

 ELABORACIÓ:

Esteneu la placa de massa brisa a dins d’un motllo rodó d’uns 30 o 40 cm de diàmetre.
En un bol, barregeu la farina d’ametlla, el sucre i els ous i pasteu-ho fins que tot estigui ben emulsionat.  Escampeu el preparat per damunt de la massa que teniu al motlle i fornegeu-ho a 170º durant uns 40 minuts aproximadament.  Un cop fred ho podeu desemmotllar i empolsinar-la amb el sucre llustre.

 RECOMANACIONS:

Si fa gràcia fer l’autèntic acabat del pastís de sant Jaume, feu una plantilla amb la creu de sant Jaume i poseu-la enmig del pastís abans d’empolsinar-la amb el sucre, de forma que, al treure la plantilla, us quedi la creu dibuixada damunt del pastís.

Comentaris

Les més populars