PASTÍS DE SANT JAUME
PASTÍS DE SANT JAUME
Avui farem l’ullet a la cuina celta.
INGREDIENTS:
- 1 placa de massa brisa
- 300 gr. de farina d’ametlla
- 300 gr. de sucre
- 5 ous
Per a la decoració:
ü 100 gr. de sucre llustre
ELABORACIÓ:
Esteneu la placa de massa brisa a dins d’un motllo rodó d’uns 30 o 40 cm
de diàmetre.
En un bol, barregeu la farina d’ametlla, el sucre i els ous i pasteu-ho
fins que tot estigui ben emulsionat.
Escampeu el preparat per damunt de la massa que teniu al motlle i
fornegeu-ho a 170º durant uns 40 minuts aproximadament. Un cop fred ho podeu desemmotllar i
empolsinar-la amb el sucre llustre.
RECOMANACIONS:
Si fa gràcia fer l’autèntic acabat del pastís de sant Jaume, feu una
plantilla amb la creu de sant Jaume i poseu-la enmig del pastís abans d’empolsinar-la
amb el sucre, de forma que, al treure la plantilla, us quedi la creu dibuixada
damunt del pastís.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada