ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS DE LLAUNA
ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS DE LLAUNA
Gran descobriment del bloc de cuina de Pilar Criado
Toledo, ideal per fer al càmping o com a dinar ràpid.
INGREDIENTS:
- Una llauna petita de calamars en la seva tinta, per persona
- Fumet de peix (tres vegades el volum d’arròs)
- Arròs (una tassa per persona)
- Una cullerada gran de sofregit de tomàquet per persona
- Musclos cuits i gambes pelades per a decorar
- Pebre vermell dolç
- Julivert picat.
ELABORACIÓ:
Poseu una paella al foc i tireu-hi el sofregit de
tomàquet, després els calamars amb tota la seva salsa, remeneu-ho tot be i incorporeu-hi
l’arròs. Marqueu-lo una mica, empolsineu-lo amb una mica de pebre vermell i
afegiu-hi el fumet calent.
Quan estigui pràcticament cuit l’arròs poseu al
damunt els musclos sense les closques, i les gambes. Empolsineu-lo amb el julivert picat i deixeu-ho
reposar uns minuts abans de servir-ho.
Sense cap additiu més esta molt bo, però si el
sofregit és de ceba i tomàquet i fet vostre encara serà més bo. També podeu incorporar-hi pràcticament al
final de la cocció una picada d’all i julivert i com tots els arrossos negres,
acompanyar-lo amb una mica d’all i oli
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada