MUSCLUS AMB MAR I CITRICS


MUSCLUS AMB MAR I CITRICS


Una plat amb un a presentació de festa, molt refrescant i que ens omplirà de sabor a mar.

INGREDIENTS:

  •          1 kg de musclos de roca
  •          Xantana (una proporció aproximada de 3 g. per litre)
  •          30 gr. de nata líquida
  •         1 llima
  •         1 llimona
  •          Gingebre ratllat
  •          Julivert picat

ELABORACIÓ:

Netegeu els musclos i poseu-los dins d’una cassola amb un dit d’aigua, tapeu-los i coeu-los fins que estiguin obert i cuits.
Deixeu refredar una mica els musclos, traieu-los-hi la closca superior i reserveu-los en fred
Coleu l’aigua que han deixat anar, deixeu que es refredi una mica, afegiu-hi la nata líquida i doneu-li una textura més espessa afegint-hi la xantana tot remenant.
Per muntar el plat ompliu-lo de gel picat.  Al damunt col·loqueu-hi els musclos. Ompliu-los amb una culleradeta de la salsa i empolsineu per damunt la pela de la llima, la de la llimona i una mica de gingebre tot ratllat.
Per acabar tireu al damunt el julivert o alguna altra herba fresca tallada petita.

 RECOMANACIONS:

La xantana s’ha d’aplicar en poca quantitat doncs és un gran espassant, que a més no té sabor, es pot fer servir en fred i en calent i suporta perfectament la congelació sense perdre textura.

Comentaris

Les més populars