TRUITA DE BOTIFARRA NEGRA, CEBA I PINYONS
TRUITA DE BOTIFARRA NEGRA, CEBA I PINYONS
Segons
la tradició, avui és el dia, en uns llocs de la truita, i en altres de la
botifarra. Perquè no fer una barreja?
INGREDIENTS:
ü 2
ous
ü 1
botifarra negra
ü 1
ceba petita
ü 2
cullerades de pinyons
ü Sal
ELABORACIÓ:
En una
paella amb un rajolinet d’oli fregiu els pinyons. Quan comencin a estar daurats,
retireu-los. Talleu la ceba el més petit
possible i fregiu-la a foc lent fins que quedi transparent a la mateixa paella
on havíeu fregit els pinyons. Mentre es
cou, peleu la botifarra negra i esmicoleu-la el màxim possible. Un cop la ceba estigui cuita, afegiu-hi la
botifarra, remeneu-ho i coeu-ho fins que la botifarra estigui cuita. Quan ho estigui, incorporeu-hi els
pinyons. En un bol apart, bateu els ous,
afegiu-hi el preparat de botifarra i barregeu-ho tot bé. Feu una truita segons el vostre costum,
rodona, allargada, etc.
RECOMANACIONS:
La
botifarra negra es pot substituir per botifarra blanca, d’ou o una barreja de
les tres.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada