TRUITA DE BOTIFARRA NEGRA, CEBA I PINYONS


TRUITA DE BOTIFARRA NEGRA, CEBA I PINYONS




Segons la tradició, avui és el dia, en uns llocs de la truita, i en altres de la botifarra.  Perquè no fer una barreja?

INGREDIENTS:


ü  2 ous
ü  1 botifarra negra
ü  1 ceba petita
ü  2 cullerades de pinyons
ü  Sal

ELABORACIÓ:


En una paella amb un rajolinet d’oli fregiu els pinyons.  Quan comencin a estar daurats, retireu-los.  Talleu la ceba el més petit possible i fregiu-la a foc lent fins que quedi transparent a la mateixa paella on havíeu fregit els pinyons.  Mentre es cou, peleu la botifarra negra i esmicoleu-la el màxim possible.  Un cop la ceba estigui cuita, afegiu-hi la botifarra, remeneu-ho i coeu-ho fins que la botifarra estigui cuita.  Quan ho estigui, incorporeu-hi els pinyons.  En un bol apart, bateu els ous, afegiu-hi el preparat de botifarra i barregeu-ho tot bé.  Feu una truita segons el vostre costum, rodona, allargada, etc.

RECOMANACIONS:


La botifarra negra es pot substituir per botifarra blanca, d’ou o una barreja de les tres.

Comentaris

Les més populars