FIDANZATI AMB CARBONARA DE CARBASSÓ
FIDANZATI AMB CARBONARA DE CARBASSÓ
Una recepta ideal per a la cuina de càmping.
INGREDIENTS:
- 400 gr. de pasta fidanzati
- 1 carbassó mitjà
- 100 gr. de bacó
- 30 gr. de pinyons
- 4 rovells d’ou
- 200 ml. De crema de llet
- 200 gr. de formatge parmesà
ratllat
- Mantega, oli, sal i pebre
negre mòlt
ELABORACIO:
Poseu a coure la pasta
amb aigua i sal el temps indicat pel fabricant. Mentre es cou, talleu el
carbassó al més prim possible i fregiu-lo amb mantega i una mica d’oli. Quan
sigui cuit, traieu la paella del foc i incorporeu-hi els pinyons i el bacó
tallat petit. Deixeu que es cogui amb
l’escalfor residual.
En un bol apart
deixateu els rovells d’ou amb la nata i un parell de cullerades de parmesà
ratllat. Rectifiqueu de sal i poseu-hi
força pebre negre mòlt. Quan tingueu la
pasta cuita, escorreu-la i afegiu-la a la paella on teniu el carbassó. Remeneu
una mica per integrar els sabors. Traieu-ho del foc i aboqueu-hi l’ou amb la
crema de llet i el parmesà. Remeneu-ho
tot i serviu-ho.
RECOMANACIONS:
L’ou es cou amb
l’escalfor residual de la pasta i el carbassó, per això és important que la
pasta sigui molt calenta quan l’incorporeu.
Si cal, poseu-la una estona al foc abans d’afegir-hi l’ou.
Això ho podeu fer també
amb altres verdures que us vinguin de gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada