FIDANZATI AMB CARBONARA DE CARBASSÓ


FIDANZATI AMB CARBONARA DE CARBASSÓ



Una recepta ideal per a la cuina de càmping.

 INGREDIENTS:

  •        400 gr. de pasta fidanzati
  •          1 carbassó mitjà
  •          100 gr. de bacó
  •          30 gr. de pinyons
  •          4 rovells d’ou
  •          200 ml. De crema de llet
  •          200 gr. de formatge parmesà ratllat
  •          Mantega, oli, sal i pebre negre mòlt


ELABORACIO:

Poseu a coure la pasta amb aigua i sal el temps indicat pel fabricant. Mentre es cou, talleu el carbassó al més prim possible i fregiu­-lo amb mantega i una mica d’oli. Quan sigui cuit, traieu la paella del foc i incorporeu-hi els pinyons i el bacó tallat petit.  Deixeu que es cogui amb l’escalfor residual.
En un bol apart deixateu els rovells d’ou amb la nata i un parell de cullerades de parmesà ratllat.  Rectifiqueu de sal i poseu-hi força pebre negre mòlt.  Quan tingueu la pasta cuita, escorreu-la i afegiu-la a la paella on teniu el carbassó. Remeneu una mica per integrar els sabors. Traieu-ho del foc i aboqueu-hi l’ou amb la crema de llet i el parmesà.  Remeneu-ho tot i serviu-ho.

RECOMANACIONS:

L’ou es cou amb l’escalfor residual de la pasta i el carbassó, per això és important que la pasta sigui molt calenta quan l’incorporeu.  Si cal, poseu-la una estona al foc abans d’afegir-hi l’ou.
Això ho podeu fer també amb altres verdures que us vinguin de gust.

Comentaris

Les més populars