FILET DE LLENGUADO AMB ANXOVES I SALSA DE TARONJA I MENTA


FILET DE LLENGUADO AMB ANXOVES I SALSA DE TARONJA I MENTA




Ens sorprendrà el deliciós contrast de la finura del llenguado amb la fortor de les anxoves tot amorosit amb la frescor de les taronges i la menta. L’elaboració és mol fàcil, i el plat deliciós, val la pena intentar-ho.

INGREDIENTS:

ü  4 filets de llenguado
ü  10 filets d’anxoves amb oli
ü  2 taronges
ü  un got petit de vi blanc
ü  50 gr. de mantega
ü  Menta fresca, picada petita
ü  1 ou
ü  farina per arrebossar
ü  Oli, sal i pebre blanc

  ELABORACIÓ:


Poseu en un pot el suc de les taronges amb el vi, la mantega i cinc cullerades de menta  picada i ho deixeu a foc suau fins que redueixi a la meitat del seu volum.
A banda talleu les anxoves el més petit possible i reserveu-les.
Per acabar arrebosseu els filets de llenguado passant-los primer per farina i després per ou batut i els fregiu amb força oli calent. Un cop daurats els poseu damunt d’un plat amb una mica de paper absorbent i munteu el plat per anar a taula. Poseu el filets damunt del plat, al damunt la salsa de menta i taronja i per acabar escampeu per damunt l’anxova picada molt petita. Bon Profit

RECOMANACIONS:

Per tenir una presentació més acurada, coleu la salsa al posar-la al plat i tireu per damunt una mica de menta picada.
   


Comentaris

Les més populars