FILET DE LLENGUADO AMB ANXOVES I SALSA DE TARONJA I MENTA
FILET DE LLENGUADO AMB ANXOVES I SALSA DE TARONJA I MENTA
Ens
sorprendrà el deliciós contrast de la finura del llenguado amb la fortor de les
anxoves tot amorosit amb la frescor de les taronges i la menta. L’elaboració és
mol fàcil, i el plat deliciós, val la pena intentar-ho.
INGREDIENTS:
ü 4
filets de llenguado
ü 10
filets d’anxoves amb oli
ü 2
taronges
ü un
got petit de vi blanc
ü 50
gr. de mantega
ü Menta
fresca, picada petita
ü 1
ou
ü farina
per arrebossar
ü Oli,
sal i pebre blanc
ELABORACIÓ:
Poseu en un pot el suc de les taronges amb el vi, la mantega i cinc
cullerades de menta picada i ho deixeu a
foc suau fins que redueixi a la meitat del seu volum.
A banda talleu les anxoves el més petit possible i reserveu-les.
Per acabar arrebosseu els filets de llenguado passant-los primer per
farina i després per ou batut i els fregiu amb força oli calent. Un cop daurats
els poseu damunt d’un plat amb una mica de paper absorbent i munteu el plat per
anar a taula. Poseu el filets damunt del plat, al damunt la salsa de menta i
taronja i per acabar escampeu per damunt l’anxova picada molt petita. Bon
Profit
RECOMANACIONS:
Per tenir una presentació més acurada, coleu la salsa al posar-la al
plat i tireu per damunt una mica de menta picada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada