TARTALETES DE PLÀTAN A LA XOCOLATA


TARTALETES DE PLÀTAN A  LA XOCOLATA


La fàcil elaboració de pastissos amb pasta de full i fruites, és coneguda per tothom. Això ens porta a descobrir nous sabors amb la barreja  de fruites cremes i  xocolates que més ens agradi.
Avui us plantegem una arriscada proposta que segur que no us deixarà indiferents.

INGREDIENTS:


ü  1 placa de pasta de full
ü  150 gr. de cobertura de xocolata
ü  150 ml. de nata liquida
ü  75 gr. de mantega
ü  2 plàtans
ü  ½ pot de melmelada de taronges amargues
ü  sucre

ELABORACIÓ:


Abans de res posarem a escalfar el forn a 200º.
Amb l’ajut d’un tallador de pizzes o amb un ganivet prim, tallarem la pasta de full, farem rodonetes o quadrats d’uns 10 cm aproximadament i anirem col·locant-los damunt d’una plata que pugui anar al forn.
Al damunt hi posarem una cullerada de melmelada i uns tallets de plàtan, tenint cura de deixar un cm aproximadament per arribar al cantó de la tartaleta.
Hi posarem una mica de sucre al damunt i ho courem durant uns 15 o 20 min. Fins que veiem  que el full te color daurat. Ho traurem del forn i ho deixarem refredar.
A banda prepararem la xocolata, escalfarem la nata líquida i quan estigui calenta la traurem del foc, hi tirarem la cobertura i la mantega i remenarem fins aconseguir una crema fina.
Posarem una mica d’aquesta crema de xocolata per damunt de cada pastisset i ho deixarem refredar. Quan la xocolata ha agafat consistència ja es poden menjar.


Podem fer el mateix amb altres fruites o melmelades que ens agradin més, el resultat sempre és bo.

Comentaris

Les més populars