CARPACCIO DE PINYA AMB LICOR DE TARONJA


CARPACCIO DE PINYA AMB LICOR DE TARONJA


Una delicada forma de menjar la pinya, de fàcil elaboració i sabor exquisit. Si és per a menors es pot substituir el licor de taronja per qualsevol xarop sense alcohol.

INGREDIENTS:

ü  1 pinya natural madura
ü  sucre
ü  ½ copa de licor de taronja
ü  fruits de colors per a decorar el plat

ELABORACIÓ:

Peleu la pinya i un cop neta la talleu a llesques el més primes possible (millor si ho podeu fer amb una màquina de tallar embotits) en un bol prou fondo hi alterneu una llesca de pinya i una mica de sucre i així successivament fins tenir-hi tota la pinya tallada.
Ho enfilmeu i ho deixeu 12 hores a la nevera.
Després de les 12 hores veureu que la pinya ha deixat anar un deliciós almívar natural,  el traieu i el barregeu amb el licor de taronja segons el gust de cadascú.
Per muntar el plat poseu unes llesques de pinya situades de forma decorativa, al damunt una mica del seu suc amb el licor i per acabar unes quantes fruites de colors per a donar més presencia al plat.

 RECOMANACIONS:

El licor pot ésser el que vulgueu vosaltres, el sabor agredolç de la pinya combina be tant amb licors dolços com secs.
Millor si la pinya és madura.  Per saber-ho estireu les fulles superiors de la pinya i com més fàcil surtin més madura estarà.

Comentaris

Les més populars