SOPETA DE KIWI AMB MATÓ I XOCOLATA


SOPETA DE KIWI AMB MATÓ I XOCOLATA


Un deliciós postra ple d’energia i vitamines

INGREDIENTS:

ü  8 kiwis
ü  Una llimona
ü  100 gr. de mató
ü  Cobertura de xocolata negra
ü  ¼ de kg. de sucre
ü  ½ l. d’aigua

ELABORACIÓ:

Poseu l’aigua i el sucre en un cassó al foc i feu-lo bullir durant uns dos minuts, retireu-lo del foc i deixeu-lo refredar.
Peleu els kiwis talleu-los a trossos i poseu-los dins d’un pot per batedora, afegiu el suc de la llimona colat i la meitat de l’almívar,  tritureu-lo tot plegat fins que estigui fi. Coleu-lo amb un colador xines i després ajusteu el sabor afegint mes almívar i la textura amb una mica d’aigua. Poseu-lo a la nevera fins que estigui fred.
Per muntar el postra, poseu-hi dins d’un bol o d’una copa una bola de mató, ompliu-lo amb la sopeta de kiwi i ratlleu per damunt una mica de cobertura de xocolata negra.   Ja es pot menjar.

Podeu substituir-hi el suc de llimona per suc de llima, el farà menys àcid.
A l’hora de muntar el plat podeu acompanyar-ho amb una mica de menta fresca que li donarà frescor i aroma.     


Comentaris

Les més populars