SOPETA DE KIWI AMB MATÓ I XOCOLATA
SOPETA DE KIWI AMB MATÓ I XOCOLATA
Un deliciós postra ple d’energia
i vitamines
INGREDIENTS:
ü 8 kiwis
ü Una llimona
ü 100 gr. de mató
ü Cobertura de xocolata
negra
ü ¼ de kg. de sucre
ü ½ l. d’aigua
ELABORACIÓ:
Poseu l’aigua
i el sucre en un cassó al foc i feu-lo bullir durant uns dos minuts, retireu-lo
del foc i deixeu-lo refredar.
Peleu els
kiwis talleu-los a trossos i poseu-los dins d’un pot per batedora, afegiu el
suc de la llimona colat i la meitat de l’almívar, tritureu-lo tot plegat fins que estigui fi.
Coleu-lo amb un colador xines i després ajusteu el sabor afegint mes almívar i
la textura amb una mica d’aigua. Poseu-lo a la nevera fins que estigui fred.
Per muntar el
postra, poseu-hi dins d’un bol o d’una copa una bola de mató, ompliu-lo amb la
sopeta de kiwi i ratlleu per damunt una mica de cobertura de xocolata
negra. Ja es pot menjar.
Podeu
substituir-hi el suc de llimona per suc de llima, el farà menys àcid.
A l’hora de
muntar el plat podeu acompanyar-ho amb una mica de menta fresca que li donarà
frescor i aroma.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada