SALMÓ A LA SAL
SALMÓ A LA SAL
Coure peix o marisc a la sal
sempre és un recurs culinari que, amés de facilitar molt la feina, el farà
encara més saborós i que val la pena fer servir de tant en tant.
INGREDIENTS:
- 4 lloms de salmó amb pell
- Sal gruixuda
- Una branca de farigola fresca
- Una branca de romaní fresc
- Unes fulletes de sàlvia, menta i alfàbrega
- La pela d’una llimona o taronja
Oli d’oliva, sal i pebre
ELABORACIO:
Cobriu la base d’una safata de
forn amb una bona capa de sal gruixuda, remulleu-la amb unes gotes d’aigua i
col·loqueu al damunt els talls de salmó amb la pell tocant la sal. Escampeu les
herbes i les pells dels cítrics trossejades per damunt de tota la safata. Tapeu
la safata amb paper d’alumini d’ús culinari i coeu-ho a 210° uns 15 minuts.
Serviu els talls de salmó vigilant no arrossegar gaire sal, per anar bé la pell
ha de quedar enganxada a la sal, i ruixeu-ho amb un oli extra verge.
RECOMANACIONS:
Recordeu que el salmó ha de
quedar preferiblement una mica cru, per això el temps de cocció pot variar en
funció del forn que tingueu i del gruix dels talls.
També es pot acompanyar amb
alguna salsa adient al plat, vosaltres mateixos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada