PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE.


PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE.



El formatge mascarpone a més de ser la base del tiramisú també ens pot ajudar a fer pastissos excel·lents com aquest.

INGREDIENTS:

Per a la base:

  • 15 galetes maria
  • 180 gr. de mantega
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de cacau en pols

Per al farcit:

  • 800 gr. de mascarpone
  • 125 gr. de sucre llustre
  • El suc de mitja taronja
  • La ratlladura de la pela d’una taronja
  • 175 gr. de cobertura de xocolata negra
  • 2 cullerades de rom negre

ELABORACIÓ:

Agafeu un motllo dels que es poden desmuntar i unteu-li la base amb una mica de mantega.   En un bol poseu-hi les galetes totalment triturades, el sucre, el cacau i la mantega prèviament fosa.  Barregeu-ho tot ben barrejat i escampeu la barreja per la base del motllo procurant que quedi ben repartida. 

Per fer el farcit, poseu en un bol gran el formatge mascarpone, el sucre llustre tamisat, el suc de la taronja, la ratlladura de la pela de taronja, el rom i la cobertura de xocolata prèviament fosa.  Remeneu-ho fins obtenir una crema homogènia.  Poseu aquesta barreja al motllo, a sobre de la base que heu posat prèviament.  Tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de cinc hores.  Traieu-ho de la nevera i desemmotlleu-ho just abans de servir.

 RECOMANACIONS:

També podeu acabar-ho cobrint tot el farcit amb una mica de cobertura de xocolata fosa i diluïda amb un raig de crema de llet, o simplement amb cacau en pols o granet de xocolata.

Comentaris

Les més populars