PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE.
PASTÍS DE XOCOLATA I FORMATGE.
El formatge mascarpone a més de ser la base del tiramisú
també ens pot ajudar a fer pastissos excel·lents com aquest.
INGREDIENTS:
Per a la base:
- 15 galetes maria
- 180 gr. de mantega
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de cacau en
pols
Per al farcit:
- 800 gr. de mascarpone
- 125 gr. de sucre llustre
- El suc de mitja taronja
- La ratlladura de la pela
d’una taronja
- 175 gr. de cobertura de
xocolata negra
- 2 cullerades de rom negre
ELABORACIÓ:
Agafeu un motllo dels que es poden desmuntar i unteu-li
la base amb una mica de mantega. En un
bol poseu-hi les galetes totalment triturades, el sucre, el cacau i la mantega
prèviament fosa. Barregeu-ho tot ben
barrejat i escampeu la barreja per la base del motllo procurant que quedi ben
repartida.
Per fer el farcit, poseu en un bol gran el formatge
mascarpone, el sucre llustre tamisat, el suc de la taronja, la ratlladura de la
pela de taronja, el rom i la cobertura de xocolata prèviament fosa. Remeneu-ho fins obtenir una crema homogènia. Poseu aquesta barreja al motllo, a sobre de
la base que heu posat prèviament.
Tapeu-ho amb paper film i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de cinc
hores. Traieu-ho de la nevera i
desemmotlleu-ho just abans de servir.
RECOMANACIONS:
També podeu acabar-ho cobrint tot el farcit amb una mica
de cobertura de xocolata fosa i diluïda amb un raig de crema de llet, o
simplement amb cacau en pols o granet de xocolata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada