PINXO DE PALETS DE CRANC
PINXO DE PALETS DE CRANC
Són, potser, uns dels pinxos més típics del País Basc, de fàcil elaboració i ideal per a festes.INGREDIENTS:
- 150
g de palets de cranc
- 1
ou dur
- 1
ceba mitjana dolça
- Maionesa
- Pa
- Pebrot
del piquillo (opcional)
Sal i pebre vermell
ELABORACIÓ:
Talleu
els palets de cranc, la ceba i l’ou dur en tallets petits i amb l’ajut d’un
braç mecànic, tritureu-ho tot plegat.
Tot remenant, afegiu-hi la maionesa necessària per obgtenir la textura
desitjada. Empolsineu-ho amb pebre vermell i si cal amb una mica de sal i aneu
cobrint llesques de pa amb una bona quantitat del preparat. Acabeu el pinxo empolsinant-lo amb una mica més de
pebre vermell, una mica del rovell ratllat, una tira de pebrot i un
escuradents.
RECOMANACIONS:
Quan
tritureu els ingredients aneu amb cura de que sols quedin trinxats i barrejats,
i que no arribin a esser una pasta homogènia
Reserveu
una mica de rovell cuit per ratllar-ho i decorar el pinxo. Unes fulles de
julivert al damunt també donaran un toc de color junt amb el pebrot vermell.
Malgrat
la simplicitat de la preparació, el resultat és espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada