PINXO DE PALETS DE CRANC

 

PINXO DE PALETS DE CRANC

Són, potser, uns dels pinxos més típics del País Basc, de fàcil elaboració i ideal per a festes.

 

INGREDIENTS:

  •   150 g de palets de cranc
  •   1 ou dur
  •   1 ceba mitjana dolça
  •   Maionesa
  •   Pa
  •   Pebrot del piquillo (opcional)

  •   
    Sal i pebre vermell

 

ELABORACIÓ:

Talleu els palets de cranc, la ceba i l’ou dur en tallets petits i amb l’ajut d’un braç mecànic, tritureu-ho tot plegat.  Tot remenant, afegiu-hi la maionesa necessària per obgtenir la textura desitjada. Empolsineu-ho amb pebre vermell i si cal amb una mica de sal i aneu cobrint llesques de pa amb una bona quantitat del preparat. Acabeu  el pinxo empolsinant-lo amb una mica més de pebre vermell, una mica del rovell ratllat, una tira de pebrot i un escuradents.

 

RECOMANACIONS:

Quan tritureu els ingredients aneu amb cura de que sols quedin trinxats i barrejats, i que no arribin a esser una pasta homogènia

Reserveu una mica de rovell cuit per ratllar-ho i decorar el pinxo. Unes fulles de julivert al damunt també donaran un toc de color junt amb el pebrot vermell.

Malgrat la simplicitat de la preparació, el resultat és espectacular.

Comentaris

Les més populars