COCA ORQUÍDEA
COCA ORQUÍDEA
Remenant per internet he trobat, aquesta “delicatessen”
a mig camí entre el pa de pessic del iogurt i la “tarta de Sant Jaume”. És fàcil de fer i molt bona.
INGREDIENTS:
ü 1 iogurt natural
ü Una mesura de farina
ü 1 mesura d’oli d’oliva
ü 2 mesures de farina d’ametlla
ü 3 ous
ü 1 sobre de llevat
ü La pell d’una llimona, ratllada
ü un grapat de granet d’ametlla crocant
ü sucre llustre
ELABORACIÓ:
Prepareu un motllo amb mantega i farina.
En un bol aneu posant els ingredients, el iogurt,
la farina, l’oli, la farina d’ametlla, els ous, el sobre de llevat, la pell de
llimona ratllada, i amb l’ajut d’una batedora mecànica, emulsioneu tots els
ingredients fins tenir una crema uniforma i aboqueu-la dins del motlle.
Empolsineu per damunt el granet d’ametlla crocant i coeu-ho a 180º fins que
estigui cuit (aproximadament uns 25 minuts, depenent del forn).
Deixeu refredar, empolsineu-la amb sucre llustre i
ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
És una coca sense sucre i queda molt bé acompanyada
amb una mica de ratafia o algun licor dolç del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada