COCA ORQUÍDEA


COCA ORQUÍDEA


Remenant per internet he trobat, aquesta “delicatessen” a mig camí entre el pa de pessic del iogurt i la “tarta de Sant Jaume”.  És fàcil de fer i molt bona.

INGREDIENTS:

ü  1 iogurt natural
ü  Una mesura de farina
ü  1 mesura d’oli d’oliva
ü  2 mesures de farina d’ametlla
ü  3 ous
ü  1 sobre de llevat
ü  La pell d’una llimona, ratllada
ü  un grapat de granet d’ametlla crocant
ü  sucre llustre

ELABORACIÓ:

Prepareu un motllo amb mantega i farina.
En un bol aneu posant els ingredients, el iogurt, la farina, l’oli, la farina d’ametlla, els ous, el sobre de llevat, la pell de llimona ratllada, i amb l’ajut d’una batedora mecànica, emulsioneu tots els ingredients fins tenir una crema uniforma i aboqueu-la dins del motlle. Empolsineu per damunt el granet d’ametlla crocant i coeu-ho a 180º fins que estigui cuit (aproximadament uns 25 minuts, depenent del forn).
Deixeu refredar, empolsineu-la amb sucre llustre i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

És una coca sense sucre i queda molt bé acompanyada amb una mica de ratafia o algun licor dolç del vostre gust.    

Comentaris

Les més populars