EMPANADETES DE CARN I FORMATGE


EMPANADETES  DE CARN I FORMATGE

 
Els productes precuinats i congelats, malgrat són un recurs a l’hora de cuinar de forma ràpida, també  estan deixant una mica oblidats uns plats que abans es feien més sovint, con és el cas de les empanadetes amb diferents farcits.  Avui farem un deliciós, nutritiu i fàcil   farcit per ajudar a recuperar aquests plats.

INGREDIENTS:


ü  Un paquet d’“obleas” (pasta d’empanadetes)
ü  100gr. de carn picada de vedella
ü  100 gr. de carn picada de porc
ü  4 cullerades de formatge rallat
ü  1 ou
ü  un raig de llet
ü  una culleradeta de salsa de soja
ü  Sal i pebre

 ELABORACIÓ:

Dins d’un bol barrejarem les carns, amb l’ou sencer, la llet, el formatge rallat, la salsa de soja, el formatge, la sal i el pebre al gust. Ho pastarem tot fins que estigui ben barrejat i tingui una textura no gaire clara. Si convé podem afegir–hi una mica de farina de galeta.
Omplirem les empanadilles, posant una cullerada de farcit al mig de cada oblea i mullant amb una mica d’aigua els costats per poder-los enganxar amb l’ajut dels dits o be fent servir una forquilla.
Un cop muntades les empanadilles les fregirem amb abundant oli calent fins que agafin un color daurat. Després les retirarem i les posarem damunt de paper de cuina per treure’ls el màxim d’oli.

RECOMANACIONS:

Si tenim problemes amb el fregits, també es poden coure al forn.
queden millor si abans de posar-les al forn les pintem amb una mica d’ou sencer.
Queden mol bones si a més les acompanyem amb una mica de reducció de vi d’Oporto

Comentaris

Les més populars