EMPANADETES DE CARN I FORMATGE
EMPANADETES DE CARN I FORMATGE
Els
productes precuinats i congelats, malgrat són un recurs a l’hora de cuinar de
forma ràpida, també estan deixant una
mica oblidats uns plats que abans es feien més sovint, con és el cas de les
empanadetes amb diferents farcits. Avui
farem un deliciós, nutritiu i fàcil
farcit per ajudar a recuperar aquests plats.
INGREDIENTS:
ü Un
paquet d’“obleas” (pasta d’empanadetes)
ü 100gr.
de carn picada de vedella
ü 100
gr. de carn picada de porc
ü 4
cullerades de formatge rallat
ü 1
ou
ü un
raig de llet
ü una
culleradeta de salsa de soja
ü Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Dins
d’un bol barrejarem les carns, amb l’ou sencer, la llet, el formatge rallat, la
salsa de soja, el formatge, la sal i el pebre al gust. Ho pastarem tot fins que
estigui ben barrejat i tingui una textura no gaire clara. Si convé podem
afegir–hi una mica de farina de galeta.
Omplirem
les empanadilles, posant una cullerada de farcit al mig de cada oblea i mullant
amb una mica d’aigua els costats per poder-los enganxar amb l’ajut dels dits o
be fent servir una forquilla.
Un cop
muntades les empanadilles les fregirem amb abundant oli calent fins que agafin
un color daurat. Després les retirarem i les posarem damunt de paper de cuina
per treure’ls el màxim d’oli.
RECOMANACIONS:
Si
tenim problemes amb el fregits, també es poden coure al forn.
queden
millor si abans de posar-les al forn les pintem amb una mica d’ou sencer.
Queden
mol bones si a més les acompanyem amb una mica de reducció de vi d’Oporto
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada