MEDALLONS DE CARN DE BOU AMB FORMATGE DE CABRA
MEDALLONS DE CARN DE BOU AMB FORMATGE DE CABRA
Un falç tupí de formatge de cabra, ideal per
acompanyar carns de sabor intens
INGREDIENTS:
- Filet de bou
- ½ kg de formatge de cabra tipus “rul·lo”
- 1 tassa d’oli d’oliva
- 2 cullerades d’alfàbrega seca
- Sal i pebre.
ELABORACIÓ:
Netegeu de greix el filet de bou i talleu-lo a daus
d’uns 50 gr. aproximadament.
Per fer el falç tupí de formatge, traieu tota la pell del formatge, agafant solament la
part més cremosa, esmicoleu-la una mica i poseu-la dins d’un bol,
afegiu-hi l’oli i l’alfàbrega i
aixafeu-ho tot amb l’ajut d’una forquilla, fins obtenir una barreja uniforma però no gaire
fina, si cal, rectifiqueu de sal i pebre.
Salpebreu els talls de filet i marqueu-los en una
planxa molt calenta o, en el seu defecte, en una paella antiadherent amb unes
gotetes d’oli. Un cop estiguin al vostre
gust de cocció ja els podeu servir, posant una mica del falç tupí al damunt de
cada tall i !!Bon Profit!!
Aquest preparat de formatge és ideal per acompanyar
carns de sabors intensos i a més és de molt fàcil conservació.
Personalment m’agrada molt més si l’acabat no és
gaire fi, per això ho faig amb una forquilla, però tb ho podeu fer amb una
batedora mecànica i el resultat serà una crema més uniforma i suau.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada