MEDALLONS DE CARN DE BOU AMB FORMATGE DE CABRA


MEDALLONS DE CARN DE BOU AMB FORMATGE DE CABRA


Un falç tupí de formatge de cabra, ideal per acompanyar carns de sabor intens

INGREDIENTS:

  •            Filet de bou
  •            ½ kg de formatge de cabra tipus “rul·lo”
  •            1 tassa d’oli d’oliva
  •            2 cullerades d’alfàbrega seca
  •             Sal i pebre.

ELABORACIÓ:

Netegeu de greix el filet de bou i talleu-lo a daus d’uns 50 gr. aproximadament.
Per fer el falç tupí de formatge, traieu tota  la pell del formatge, agafant solament la part més cremosa, esmicoleu-la una mica i poseu-la dins d’un bol, afegiu-hi  l’oli i l’alfàbrega i aixafeu-ho tot amb l’ajut d’una forquilla, fins  obtenir una barreja uniforma però no gaire fina, si cal, rectifiqueu de sal i pebre.
Salpebreu els talls de filet i marqueu-los en una planxa molt calenta o, en el seu defecte, en una paella antiadherent amb unes gotetes d’oli.  Un cop estiguin al vostre gust de cocció ja els podeu servir, posant una mica del falç tupí al damunt de cada tall i !!Bon Profit!!

Aquest preparat de formatge és ideal per acompanyar carns de sabors intensos i a més és de molt fàcil conservació.
Personalment m’agrada molt més si l’acabat no és gaire fi, per això ho faig amb una forquilla, però tb ho podeu fer amb una batedora mecànica i el resultat serà una crema més uniforma i suau.

Comentaris

Les més populars