ARRÒS DE CALÇOTADA
ARRÒS DE CALÇOTADA
INGREDIENTS:
- 400 gr. d’arròs bomba
- 3 cullerades de romesco
- 6 calçots
- 400 gr. de botifarra
- 1,5 l de caldo vegetal
- Oli d’oliva, sal i pebre
ELABORACIÓ:
Netegeu
els calçots i talleu-los a juliana.
Talleu
les botifarres a daus i fregiu-les en una paella amb un raig d’oli. Quan
estiguin daurades, incorporeu-hi els calçots i el romesco, remeneu i coeu-ho
tot plegat un parell de minuts.
Afegiu-hi l’arròs, marqueu-ho una mica i incorporeu-hi el caldo vegetal
preescalfat.
Rectifiqueu
de sal i pebre i quan estigui pràcticament cuit retireu-lo del foc i deixeu que
reposi uns minuts i acabi d’absorbir el brou, i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
En el
moment de servir-ho a taula podeu guarnir-ho amb una cullerada de salsa romesco
al centre de la paella, que a més de donar color també potenciarà el gust del
plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada