ARRÒS DE CALÇOTADA


ARRÒS DE CALÇOTADA



INGREDIENTS:

  •   400 gr. d’arròs bomba
  •   3 cullerades de romesco
  •   6 calçots
  •   400 gr. de botifarra
  •   1,5 l de caldo vegetal
  •   Oli d’oliva, sal i pebre


ELABORACIÓ:

Netegeu els calçots i talleu-los a juliana.
Talleu les botifarres a daus i fregiu-les en una paella amb un raig d’oli. Quan estiguin daurades, incorporeu-hi els calçots i el romesco, remeneu i coeu-ho tot plegat un parell de minuts.  Afegiu-hi l’arròs, marqueu-ho una mica i incorporeu-hi el caldo vegetal preescalfat.
Rectifiqueu de sal i pebre i quan estigui pràcticament cuit retireu-lo del foc i deixeu que reposi uns minuts i acabi d’absorbir el brou, i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

En el moment de servir-ho a taula podeu guarnir-ho amb una cullerada de salsa romesco al centre de la paella, que a més de donar color també potenciarà el gust del plat.

Comentaris

Les més populars