TERRINA DE MOUSE DE FORMATGE DE CABRA I FRUITES DEL BOSC.
TERRINA DE MOUSE DE FORMATGE DE CABRA I FRUITES DEL BOSC.
Una delicada combinació de sabors, textures i colors, ideal per aquestes
taules de festa que se’ns acosten.
INGREDIENTS:
- · Tartaletes de pasta brisa o voulauvents de pasta de full
- · Assortit de fruits del bosc (mores, groselles, aranyons, maduixetes,...)
- · 200 ml. De nata líquida
- · 125 gr. de formatge de cabra tipus rul·lo
- · 20 gr. de sucre
- · La ratlladura de mitja llimona
ELABORACIÓ:
Primer munteu la nata amb l’ajut d’una batedora de barnilles i reserveu-la
a la nevera. Traieu la pela del
formatge. En un bol barregeu la polpa
del formatge de cabra, que tindreu a temperatura ambient i el sucre, fins que
tingueu una barreja cremosa i tot el sucre s’hagi incorporat al formatge. Després afegiu-hi la ratlladura de la llimona
i a continuació la nata muntada, amb moviments suaus, de fora cap a dins i de
sota cap amunt, a fi de que es desmunti el menys possible la nata, fins que us
quedi la mousse ben homogènia.
Repartiu-la uniformement dins les tartaletes i per acabar, poseu unes
quantes fruites variades al damunt.
Reserveu-ho a la nevera fins el moment de servir.
RECOMANACIONS:
Les tartaletes les podeu fer vosaltres mateixos o bé fer servir les que
es venen a les botigues.
Les fruites del bosc, si les trobeu fresques, molt millor, o sinó també
poder fer servir fruites del bosc congelades.
Per acabar, si en el moment de servir podeu acompanyar-ho amb unes
fulles de menta i empolsinar al damunt
una mica d’ametlla ratllada, el resultat encara és més espectacular.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada