TERRINA DE MOUSE DE FORMATGE DE CABRA I FRUITES DEL BOSC.


TERRINA DE MOUSE DE FORMATGE DE CABRA I FRUITES DEL BOSC.



Una delicada combinació de sabors, textures i colors, ideal per aquestes taules de festa que se’ns acosten.

INGREDIENTS:

  • ·         Tartaletes de pasta brisa o voulauvents de pasta de full
  • ·         Assortit de fruits del bosc (mores, groselles, aranyons, maduixetes,...)
  • ·         200 ml. De nata líquida
  • ·         125 gr. de formatge de cabra tipus rul·lo
  • ·         20 gr. de sucre
  • ·         La ratlladura de mitja llimona


ELABORACIÓ:

Primer munteu la nata amb l’ajut d’una batedora de barnilles i reserveu-la a la nevera.  Traieu la pela del formatge.  En un bol barregeu la polpa del formatge de cabra, que tindreu a temperatura ambient i el sucre, fins que tingueu una barreja cremosa i tot el sucre s’hagi incorporat al formatge.  Després afegiu-hi la ratlladura de la llimona i a continuació la nata muntada, amb moviments suaus, de fora cap a dins i de sota cap amunt, a fi de que es desmunti el menys possible la nata, fins que us quedi la mousse ben homogènia.  Repartiu-la uniformement dins les tartaletes i per acabar, poseu unes quantes fruites variades al damunt.  Reserveu-ho a la nevera fins el moment de servir.

RECOMANACIONS:

Les tartaletes les podeu fer vosaltres mateixos o bé fer servir les que es venen a les botigues.
Les fruites del bosc, si les trobeu fresques, molt millor, o sinó també poder fer servir fruites del bosc congelades.
Per acabar, si en el moment de servir podeu acompanyar-ho amb unes fulles de menta i empolsinar al damunt  una mica d’ametlla ratllada, el resultat encara és més espectacular.

Comentaris

Les més populars