MANDONGUILLES DE SALMÓ AMB SALSA BLANCA
MANDONGUILLES DE SALMÓ AMB SALSA BLANCA
Una
original idea per a la nostra taula. Perquè les mandonguilles han de ser sempre
de carn?
INGREDIENTS:
Per a les mandonguilles
ü ½
kg. de salmó, net de pell i espines
ü 1
patata petita
ü 1
ou
ü 2
cullerades de pa ratllat
ü brou
de peix
per a la
salsa
ü ¼
de l. de brou de peix
ü ¼
de l. de llet
ü 1
cullerada de mantega
ü 1
cullerada de farina
ü julivert
picat
ü sal i pebre
Bulliu
la patata amb pell amb aigua i sal. Un cop cuita peleu-la i aixafeu-la amb un
forquilla.
En un
bol poseu el salmó tallat a daus petits i la patata, i amb una batedora feu una
pasta. Després incorporeu l’ou i per acabar el pa ratllat, remenant fins que la
pasta sigui homogènia.
Empolsineu-vos
les mans amb farina i formeu les mandonguilles. Un cop fetes les coeu amb brou
de peix bullint uns 5 minuts i escorreu-les per a servir.
Per
fer la salsa poseu a escalfar un pot amb la llet i el brou de peix. En un altre
pot, desfeu la mantega al foc, afegiu-hi
la farina, coeu-ho tot plegat uns dos o tres minuts tot remenant, i
després afegiu la llet i el brou, bullint i sense parar de remenar. Afegiu-hi el julivert picat i coeu-ho uns dos
o tres minuts. Rectifiqueu de sal i
pebre. Poseu les mandonguilles en
un plat i al damunt la salsa.
RECOMANACIONS:
Si no
teniu gaire brou de peix, podeu bullir les mandonguilles sols amb aigua i sal.
El
julivert es pot substituir per anet i també està molt bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada