MOUSSE DE CREMA AMB MADUIXES I ESTEVIA (per a diabètics)
MOUSSE DE CREMA AMB MADUIXES I ESTEVIA (per a diabètics)
Per encàrrec d’una amiga un postra apte
per a diabètics
INGREDIENTS:
ü 250 gr. de nata líquida per a muntar
ü 3 rovells d’ou
ü Canyella en pols
ü ½ cullerada sopera d’estèvia líquida
ü Maduixes
ELABORACIÓ:
Per a preparar la mousse poseu els
rovells d’ou en un bol deixateu-los i reserveu-los .
Poseu la nata en un pot i escalfeu-la.
Quan arribi a l’ebullició, traieu-la del foc i aboqueu-la damunt dels rovells,
remeneu per emulsionar-ho i deixeu-ho reposar a la nevera un mínim de 5 hores.
Passat aquest temps, empolsineu-ho amb
la canyella en pols, afegiu-hi l’estèvia
i amb l’ajut d’una batedora de barnilles, aneu muntant-la fins obtenir
una mousse de textura esponjosa semblant a la nata.
A l’hora de servir, ompliu una copa o
un got amb daus de maduixes, al damunt cobriu-la amb la mousse i acabeu-la amb
un tall de maduixa per a decorar i una mica de pell de taronja ratllada, que
aporta, frescor i color. Serviu-ho fresc.
RECOMANACIONS:
L’estèvia es pot substituir per qualsevol altre edulcorant, com la sacarina.
I sinó sou diabètics, podeu substituir
l’estèvia per sucre blanc,
Per a muntar el mousse o escuma de
crema, també podeu fer servir un sifó. En
el seu cas coleu la crema i ompliu el sifó amb dues càrregues de gas.
En tots els casos és important
respectar el temps de repòs i que la crema estigui molt freda per a muntar-la.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada