PRÉSSEC AMB NOUS CARAMEL·LITZADES

 

PRÉSSEC AMB NOUS CARAMEL·LITZADES


Estem en època de préssecs i cal aprofitar-ho. Un postra fàcil i deliciós a l’abast de tothom

INGREDIENTS:

  •   4 préssecs de vinya
  •   3 taronges
  •   1 llimona
  •   1 branca de canyella
  •   1 copa de conyac
  •   1 got d’aigua
  •   Dues cullerades de sucre

 

Per a fer les nous

  •   8 nous pelades
  •   3 cullerades de sucre
  •   I un raget d’anís

ELABORACIÓ:

Primer prepareu les nous. Poseu-les en una paella amb el sucre i unes gotes d’anís i comenceu la cocció suaument tot remenant, quan veieu que el sucre comença a agafar color fosc, traieu-ho del fosc i escampeu les nous separades damunt d’un full de paper de cuina fins que estiguin fredes.

Per a fer els préssecs peleu-los, talleu-los per la meitat i traieu-los el pinyol. Poseu-los en un  pot amb l’aigua, el conyac, el sucre i la canyella i feu-lo bullir uns 10 minuts. Passat aquest temps coleu-los i poseu-los en un pot de vidre amb els sucs de les taronges i la llimona i deixeu que tot es refredi.

En el moment de servir poseu el préssec amb una mica del suc i per damunt, les nous.

RECOMANACIONS:

No poseu les nous damunt del préssec fins el moment de servir, si ho feu abans es poden estovar i perdre el cruixent.

També podeu acabar el plat amb uns fils de sirope de xocolata o de caramel.   

 

Comentaris

Les més populars