MUSCLOS AMB CERVESA NEGRA


MUSCLOS AMB CERVESA NEGRA


Hem fet servir la cervesa amb carn i avui la farem servir amb marisc, concretament amb musclos.
Com moltes receptes de cuina amb cervesa, aquesta també és centreuropea, en concret els belgues son grans consumidors d’aquest marisc.  I aquesta recepta, amés de ser molt fàcil ens descobreix uns altres sabors.

INGREDIENTS:

ü  2 kg. de musclos
ü  1 llauna de cervesa negra
ü  2 cebes grans
ü  Julivert, sal i pebre
ü  2 cullerades de farina de blat de moro
ü  1 cullerada de mantega

 ELABORACIÓ:

En primer lloc netejarem els musclos.  Després tallarem la ceba molt petita i la posarem en una olla amb una mica de mantega, tapada i a foc lent fins que estigui transparent.  A continuació tirarem els musclos i la cervesa i ho courem fins que els musclos estiguin tots oberts.  Traurem de l’olla els musclos deixant el suc.  Els hi traurem una de les closques i els anirem posant en una cassola i els reservarem.  Al suc que ens ha quedat a l’olla hi afegirem dues cullerades de farina de blat de moro i ho courem tot junt fins que espessi.  Rectificarem de sal i pebre i ho tirarem pel damunt dels musclos.  Ho escalfarem tot plegat una mica i li tirarem julivert picat pel damunt.  Ja ho tenim a punt de menjar.


Comentaris

Les més populars