MUSCLOS AMB CERVESA NEGRA
MUSCLOS AMB CERVESA NEGRA
Hem fet servir la cervesa amb carn i avui la farem servir amb marisc,
concretament amb musclos.
Com
moltes receptes de cuina amb cervesa, aquesta també és centreuropea, en concret
els belgues son grans consumidors d’aquest marisc. I aquesta recepta, amés de ser molt fàcil ens
descobreix uns altres sabors.
INGREDIENTS:
ü 2
kg. de musclos
ü 1
llauna de cervesa negra
ü 2
cebes grans
ü Julivert,
sal i pebre
ü 2
cullerades de farina de blat de moro
ü 1
cullerada de mantega
ELABORACIÓ:
En primer
lloc netejarem els musclos. Després
tallarem la ceba molt petita i la posarem en una olla amb una mica de mantega,
tapada i a foc lent fins que estigui transparent. A continuació tirarem els musclos i la
cervesa i ho courem fins que els musclos estiguin tots oberts. Traurem de l’olla els musclos deixant el
suc. Els hi traurem una de les closques
i els anirem posant en una cassola i els reservarem. Al suc que ens ha quedat a l’olla hi afegirem
dues cullerades de farina de blat de moro i ho courem tot junt fins que
espessi. Rectificarem de sal i pebre i
ho tirarem pel damunt dels musclos. Ho
escalfarem tot plegat una mica i li tirarem julivert picat pel damunt. Ja ho tenim a punt de menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada