PASTÍS DE MOUSSELINA DE XOCOLATA
PASTÍS DE MOUSSELINA DE XOCOLATA
Una deliciosa proposta pastissera
a l’abast de tothom.
INGREDIENTS:
ü 100 gr. de mantega
ü 300 gr. de cobertura de
xocolata
ü 125 gr. de sucre
ü 3 rovells d’ou
ü 3 cullerades de farina
ü 4 clares d’ou
ELABORACIÓ:
Desfeu 200 gr. de cobertura de
xocolata amb la mantega al bany maria o bé al microones.
Incorporeu-hi el sucre i, un cop
estigui fred, afegiu-hi el rovells d’ou i la farina, remenant per aconseguir
una pasta homogènia.
Munteu a punt de neu les clares
dels ous i després aneu-hi afegint la pasta anterior, amb cura de que no es
desmuntin gaire les clares.
Ompliu un motlle de pastís amb
aquest preparat i coeu-lo al forn durant uns 40 minuts a una temperatura de
190º.
Un cop fred, desmotlleu el pastis
i cobriu-lo tot amb la resta de cobertura de xocolata desfeta.
Deixeu refredar fins que la
cobertura torni a quedar presa i ja es pot menjar.
RECOMANACIONS:
Si voleu fer-hi un acabat més
exquisit, podeu obrir el pastís, abans de cobrir-lo amb la cobertura i
farcir-ho amb alguna melmelada del vostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada