PASTÍS DE MOUSSELINA DE XOCOLATA


PASTÍS DE MOUSSELINA DE XOCOLATA


Una deliciosa proposta pastissera a l’abast de tothom.

INGREDIENTS:

ü  100 gr. de mantega
ü  300 gr. de cobertura de xocolata
ü  125 gr. de sucre
ü  3 rovells d’ou
ü  3 cullerades de farina
ü  4 clares d’ou

ELABORACIÓ:

Desfeu 200 gr. de cobertura de xocolata amb la mantega al bany maria o bé al microones.
Incorporeu-hi el sucre i, un cop estigui fred, afegiu-hi el rovells d’ou i la farina, remenant per aconseguir una pasta homogènia.
Munteu a punt de neu les clares dels ous i després aneu-hi afegint la pasta anterior, amb cura de que no es desmuntin gaire les clares.
Ompliu un motlle de pastís amb aquest preparat i coeu-lo al forn durant uns 40 minuts a una temperatura de 190º.
Un cop fred, desmotlleu el pastis i cobriu-lo tot amb la resta de cobertura de xocolata desfeta.
Deixeu refredar fins que la cobertura torni a quedar presa i ja es pot menjar.

RECOMANACIONS:

Si voleu fer-hi un acabat més exquisit, podeu obrir el pastís, abans de cobrir-lo amb la cobertura i farcir-ho amb alguna melmelada del vostre gust.

Comentaris

Les més populars