BRAÇ DE SALMÓ

BRAÇ DE SALMÓ



Una idea original que sens dubte ens sorprendrà.  Avui aprendrem a fer la massa del braç de gitano i la farcirem de productes salats, com el salmó, el cranc, el formatge tendre i l’enciam, però sols és una proposta. Amb una mica d’imaginació tindreu resultats espectaculars.

INGREDIENTS:

 Per la massa del braç de gitano:

ü  3 ous
ü  125 gr. de farina
ü  125 gr. de mantega fosa
ü  125 gr. de sucre

Per el farcit:

ü  200 gr. de salmó fumat
ü  enciam
ü  formatge tendre tipus filadelfia
ü  cranc tallat petit
ü  1 ceba de figueres
ü  el suc de mitja llimona.


ELABORACIÓ:

Començarem per preparar la massa del braç de gitano.  En un bol hi posarem els rovells i el sucre i remenarem fins que estigui ben lligat.  Després hi afegirem la farina i continuarem remenant.  Tot seguit, la mantega fosa, i per acabar, les clares muntades a punt de neu.  Amb l’ajut d’una mànega, escamparem aquesta pasta per damunt d’un paper de forn procurant que no quedi gaire gruixuda.  Ho courem durant 5 minuts a una temperatura de 250º.  Ho deixarem refredar.  Un cop fred, cobrirem la massa amb formatge per untar barrejat amb la ceba tallada molt petita i un raig de suc de llimona.  Al damunt hi posarem salmó i per acabar, al principi del costat per on començarem a cargolar, hi posarem l’enciam barrejat amb el cranc tallat molt petit.  Ho embolicarem com un braç de gitano.  Per acabar, podem guarnir el plat amb una mica de cranc pel damunt i enciam als costats.

 RECOMANACIONS:


No dubteu en posar dins del braç qualsevol producte que us agradi, com per exemple, ensaladilla russa.

Comentaris

Les més populars