BRAÇ DE SALMÓ
BRAÇ DE SALMÓ
Una
idea original que sens dubte ens sorprendrà.
Avui aprendrem a fer la massa del braç de gitano i la farcirem de
productes salats, com el salmó, el cranc, el formatge tendre i l’enciam, però
sols és una proposta. Amb una mica d’imaginació tindreu resultats
espectaculars.
INGREDIENTS:
Per la
massa del braç de gitano:
ü
3 ous
ü
125 gr. de farina
ü
125 gr. de mantega fosa
ü
125 gr. de sucre
Per el farcit:
ü
200 gr. de salmó fumat
ü
enciam
ü
formatge tendre tipus filadelfia
ü
cranc tallat petit
ü
1 ceba de figueres
ü
el suc de mitja llimona.
ELABORACIÓ:
Començarem
per preparar la massa del braç de gitano.
En un bol hi posarem els rovells i el sucre i remenarem fins que estigui
ben lligat. Després hi afegirem la
farina i continuarem remenant. Tot seguit,
la mantega fosa, i per acabar, les clares muntades a punt de neu. Amb l’ajut d’una mànega, escamparem aquesta
pasta per damunt d’un paper de forn procurant que no quedi gaire gruixuda. Ho courem durant 5 minuts a una temperatura
de 250º. Ho deixarem refredar. Un cop fred, cobrirem la massa amb formatge
per untar barrejat amb la ceba tallada molt petita i un raig de suc de
llimona. Al damunt hi posarem salmó i
per acabar, al principi del costat per on començarem a cargolar, hi posarem
l’enciam barrejat amb el cranc tallat molt petit. Ho embolicarem com un braç de gitano. Per acabar, podem guarnir el plat amb una
mica de cranc pel damunt i enciam als costats.
RECOMANACIONS:
No
dubteu en posar dins del braç qualsevol producte que us agradi, com per
exemple, ensaladilla russa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada