PINXO DE POP, FORMATGE BRIE I CAVIAR
PINXO DE POP, FORMATGE BRIE I CAVIAR
Contundent i a la vegada delicat “muntadet” digne del millor paladar
INGREDIENTS:
ü
Pa de baguet
ü
Pop cuit
ü
Formatge tipus brie
ü
Caviar (o succedani)
ü
Oli d’oliva
ü
Pebre vermell
(picant i dolç)
ü
Mantega
ELABORACIÓ:
Prepareu
una mica de salsa per a pop a la gallega, barrejant els pebres vermells i l’oli
i reserveu-ho.
Talleu
el pa a llesques esbiaixades, perquè tinguin mes superfície. Torreu-les una mica amb un forn o amb una
torradora i quant estiguin fredes unteu-les amb mantega. Al damunt cobriu totalment la llesca amb talls
de pop, i a sobre poseu-hi un tall de formatge i gratineu-ho. Quant el formatge
estigui mig desfet, traieu-lo de la gratinadora, poseu al damunt una culleradeta
de caviar i acabeu-lo amb una mica de la salsa per a pop que teníeu reservada.
Serviu calent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada