PINXO DE POP, FORMATGE BRIE I CAVIAR

PINXO DE POP, FORMATGE BRIE I CAVIAR



Contundent i a la vegada delicat  “muntadet” digne del millor paladar

INGREDIENTS:

ü  Pa de baguet
ü  Pop cuit
ü  Formatge tipus brie
ü  Caviar (o succedani)
ü  Oli d’oliva
ü  Pebre vermell  (picant i dolç)
ü  Mantega

ELABORACIÓ:

Prepareu una mica de salsa per a pop a la gallega, barrejant els pebres vermells i l’oli i reserveu-ho.
Talleu el pa a llesques esbiaixades, perquè tinguin mes superfície.  Torreu-les una mica amb un forn o amb una torradora i quant estiguin fredes unteu-les amb mantega.  Al damunt cobriu totalment la llesca amb talls de pop, i a sobre poseu-hi un tall de formatge i gratineu-ho. Quant el formatge estigui mig desfet, traieu-lo de la gratinadora, poseu al damunt una culleradeta de caviar i acabeu-lo amb una mica de la salsa per a pop que teníeu reservada. Serviu calent.


Comentaris

Les més populars