ORADA AMB REFREGIT D’ALLS


ORADA AMB REFREGIT D’ALLS


Una tècnica ideal per a donar més sabor als peixos.

INGREDIENTS:

  •   4 orades
  •   6 grans d’all
  •   3 bitxos
  •   Julivert
  •   100 ml d’oli d’oliva
  •   2 cullerades de vinagre de xerès
  •   Sal i pebre


ELABORACIÓ:

Demaneu a la peixateria que us treguin els filets de les orades.
Peleu i talleu els alls a làmines fines.  En una paella amb tot l’oli poseu els alls i el bitxo i coeu-ho a foc moderat fins que els alls comencin a estar daurats.  Traieu la paella del foc i incorporeu-hi el julivert tallat petit.  Deixeu temperar una mica l’oli i afegiu-hi el vinagre per aconseguir el refregit d’alls. 
En una planxa antiadherent o en una paella cuineu les orades, prèviament salpebrades, i quan estiguin rosses ja les podeu servir.  Serviu-les emplatades i tireu-hi al damunt el refregit.

RECOMANACIONS:

A molts llocs de la península ibèrica, aquesta recepta la podeu trobar com a “pescado a la espalda”.
Evidentment aquesta recepta es pot fer amb qualsevol altre peix.

Comentaris

Les més populars