ORADA AMB REFREGIT D’ALLS
ORADA AMB REFREGIT D’ALLS
Una tècnica ideal per a donar més sabor als peixos.
INGREDIENTS:
- 4 orades
- 6 grans d’all
- 3 bitxos
- Julivert
- 100 ml d’oli d’oliva
- 2 cullerades de vinagre de xerès
- Sal i pebre
ELABORACIÓ:
Demaneu a la peixateria que us treguin els filets
de les orades.
Peleu i talleu els alls a làmines fines. En una paella amb tot l’oli poseu els alls i
el bitxo i coeu-ho a foc moderat fins que els alls comencin a estar
daurats. Traieu la paella del foc i
incorporeu-hi el julivert tallat petit.
Deixeu temperar una mica l’oli i afegiu-hi el vinagre per aconseguir el
refregit d’alls.
En una planxa antiadherent o en una paella cuineu
les orades, prèviament salpebrades, i quan estiguin rosses ja les podeu
servir. Serviu-les emplatades i tireu-hi
al damunt el refregit.
RECOMANACIONS:
A molts llocs de la península ibèrica, aquesta
recepta la podeu trobar com a “pescado a la espalda”.
Evidentment aquesta recepta es pot fer amb
qualsevol altre peix.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada