CREMA DE COLIFLOR, POMA I AMETLLES.
CREMA DE COLIFLOR, POMA I AMETLLES.
Avui presentem una crema de verdures de
sabor molt suau i agradable. Una forma
divertida de menjar aquests productes tant saludables.
INGREDIENTS:
ü Una coliflor
ü Una patata mitjana
ü Una poma
ü Dues fulles de llorer
ü 50 grs. d’ametlla torrada
ü Una ceba petita
ü Un gra d’all
ü Un got de crema de llet
ü Tres gots de brou vegetal
o aigua
ü Dues cullerades de
mantega
ü Un formatget en porcions
ü Sal i pebre
En una cassola desfarem una
cullerada de mantega i fregirem a foc lent la ceba i l’all que prèviament
haurem tallat a daus petitets.
Mentres netejarem la coliflor i
la tallarem a trocets petits. Farem el
mateix amb la patata i amb la poma.
Quan la ceba i l’all estiguin
cuits hi tirarem el llorer, la patata, la meitat de la poma, la coliflor i una
cullerada d’ametlles picades. Ho
remenarem tot una mica i li tirarem el brou vegetal, o l’aigua. Courem uns 10 minuts aproximadament i li tirarem
la crema de llet i el formatget.
Deixarem coure fins que les verdures siguin cuites. (Aproximadament uns
5 minuts més.) Traurem el llorer i amb
una batedora farem una crema amb el que resta a la cassola. Seguidament li tirarem la resta de la poma
tallada petita i dues cullerades d’ametlles torrades i picades. Rectificarem de sal i pebre mentre ho
escalfem durant un parell de minuts. I
ja està a punt per servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada