CREMA DE COLIFLOR, POMA I AMETLLES.



CREMA DE COLIFLOR, POMA I AMETLLES.



Avui presentem una crema de verdures de sabor molt suau i agradable.  Una forma divertida de menjar aquests productes tant saludables.

 INGREDIENTS:


ü  Una coliflor
ü  Una patata mitjana
ü  Una poma
ü  Dues fulles de llorer
ü  50 grs. d’ametlla torrada
ü  Una ceba petita
ü  Un gra d’all
ü  Un got de crema de llet
ü  Tres gots de brou vegetal o aigua
ü  Dues cullerades de mantega
ü  Un formatget en porcions
ü  Sal i pebre



En una cassola desfarem una cullerada de mantega i fregirem a foc lent la ceba i l’all que prèviament haurem tallat a daus petitets. 
Mentres netejarem la coliflor i la tallarem a trocets petits.  Farem el mateix amb la patata i amb la poma.
Quan la ceba i l’all estiguin cuits hi tirarem el llorer, la patata, la meitat de la poma, la coliflor i una cullerada d’ametlles picades.  Ho remenarem tot una mica i li tirarem el brou vegetal, o l’aigua.  Courem uns 10 minuts aproximadament i li tirarem la crema de llet i el formatget.  Deixarem coure fins que les verdures siguin cuites. (Aproximadament uns 5 minuts més.)  Traurem el llorer i amb una batedora farem una crema amb el que resta a la cassola.  Seguidament li tirarem la resta de la poma tallada petita i dues cullerades d’ametlles torrades i picades.  Rectificarem de sal i pebre mentre ho escalfem durant un parell de minuts.  I ja està a punt per servir.




Comentaris

Les més populars