PINXO DE MUSCLOS
PINXO DE MUSCLOS
Una divertida idea per enriquir els nostres
aperitius
INGREDIENTS:
ü 1 placa de pasta de full
ü 1 kg de musclos de roca
ü 1 manat de cibulet
ü 1 gra d’all
ü 1 llimona
ü 3 cullerades de farina
ü Pebre vermell
ü sal
ELABORACIÓ:
Netegeu els musclos i coeu-los al vapor sense
deixar que es coguin massa. Un cop oberts, traieu-los la closca i reserveu-los.
Piqueu la meitat del manat de cibulet i poseu-lo
dins d’un pot per a batedora mecànica, amb l’all pelat i picat petit, la
mantega a temperatura ambient i el suc de la llimona. Bateu-ho fins tenir una
crema homogènia amb textura de mantega en pomada i reserveu-ho.
Estireu la placa de full i amb l’ajut d’un tallador
o d’un got talleu cercles de 6/7 cm de diàmetre, aneu col·locant-los damunt
d’una plata per anar al forn lleugerament separats i poseu a cada cercle una
mica de la salsa de mantega, i al damunt un musclo.
Coeu-ho al forn uns 6 minuts a 200º.
Traieu-los del forn i empolsineu al damunt la resta
del cibulet picat i una mica de pebre vermell, i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
El pebre vermell pot esser dolç o picant o una
barreja dels dos, segons el gust de cadascú.
Si no teniu cibulet el podeu substituir per porradell, julivert o
coriandre, el resultat sempre es bo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada