PINXO DE MUSCLOS


PINXO DE MUSCLOS

Una divertida idea per enriquir els nostres aperitius

INGREDIENTS:

ü  1 placa de pasta de full
ü  1 kg de musclos de roca
ü  1 manat de cibulet
ü  1 gra d’all
ü  1 llimona
ü  3 cullerades de farina
ü  Pebre vermell
ü  sal

ELABORACIÓ:

Netegeu els musclos i coeu-los al vapor sense deixar que es coguin massa. Un cop oberts, traieu-los la closca i reserveu-los.
Piqueu la meitat del manat de cibulet i poseu-lo dins d’un pot per a batedora mecànica, amb l’all pelat i picat petit, la mantega a temperatura ambient i el suc de la llimona. Bateu-ho fins tenir una crema homogènia amb textura de mantega en pomada i reserveu-ho.
Estireu la placa de full i amb l’ajut d’un tallador o d’un got talleu cercles de 6/7 cm de diàmetre, aneu col·locant-los damunt d’una plata per anar al forn lleugerament separats i poseu a cada cercle una mica de la salsa de mantega, i al damunt un musclo.
Coeu-ho al forn uns 6 minuts a 200º.
Traieu-los del forn i empolsineu al damunt la resta del cibulet picat i una mica de pebre vermell, i ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:

El pebre vermell pot esser dolç o picant o una barreja dels dos, segons el gust de cadascú.  Si no teniu cibulet el podeu substituir per porradell, julivert o coriandre, el resultat sempre es bo.

Comentaris

Les més populars