ARRÒS AMB POP

ARRÒS AMB POP

Poques vegades fem servir el pop als arrossos i això que el gust que dona és potent i molt bo, val la pena tastar-ho.

INGREDIENTS:

  •   400 gr. d’arròs
  •   2 sípies mitjanes
  •   4 potes de pop cuites
  •    Ceba de figueres
  •   1 pebrot verd italià
  •   1/2 pebrot vermell
  •   La polpa d’1 tomàquet mitjà madur
  •   1 culleradeta de polpa de nyora
  •   1  got de vi blanc
  •   1,250 l. de fumet de peix

  •   
    Pebre vermell, pebre negre, sal i oli d’oliva

ELABORACIÓ:

Poseu a escalfar el fumet amb les potes de pop, perquè el brou integri la gelatina de les potes. Després de cinc minuts retireu les potes, talleu-les a daus i reserveu-les. Netegeu la sípia i talleu-la a daus. Prepareu una paella amb un bon raig d’oli i marqueu la sípia durant uns cinc minuts, i durant el darrer minut afegiu-hi els daus de pop. Un cop marcat el pop i la sípia reserveu-ho.

A la mateixa paella fregiu la ceba i els pebrots, tot tallat a daus petits. Quan estiguin cuits afegiu-hi la polpa de tomàquet i la de nyora i quan veieu que el tomàquet ha evaporat l’aigua, incorporeu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que no faci olor d’alcohol. A continuació poseu-hi la sípia i el pop reservats i rectifiqueu de pebre i sal.

Ja podeu tirar-hi l’arròs, napar-ho una mica i afegir-hi el fumet.

 Deixeu-ho coure uns 20 minuts i reposar 5 minuts més i ja es pot menjar.

 RECOMANACIONS:

Si coeu vosaltres el pop, aprofiteu l’aigua de la cocció per barrejar-la amb el fumet. Vigileu de no posar-n’hi més d’una tercera part, ja que és molt potent de sabor.

Podeu incorporar algun musclo o alguna cloïssa, que faran més variat l’arròs

Comentaris

Les més populars