MINI-PIZZA D’ANXOVES, SAMFAINA I OUS DE GUATLLA


MINI-PIZZA D’ANXOVES, SAMFAINA I OUS DE GUATLLA


INGREDIENTS:

  •            Base de pizza
  •            Samfaina
  •            Anxoves en oli
  •            Mozzarella
  •            Ous de guatlla
  •            Fulles d’orenga picades petites
  •            Oli, sal i pebre

ELABORACIÓ:

Pre-escalfeu el forn a 210º.
Cobriu la base de la pizza amb la mozzarella.  Poseu-hi al damunt la samfaina i escampeu les anxoves tallades a talls petits.  Per acabar empolsineu-ho tot amb l’orenga picat i un raig d’oli d’oliva.
Coeu la pizza durant uns 10 minuts, traieu-la de forn i poseu al mig un ou de guatlla, salpebreu-lo una mica i torneu a posar la pizza al forn fins que l’ou estigui cuit al vostre gust.
Serviu-la calenta


Comentaris

Les més populars