MOUSSE DE PLÀTAN I AMETLLES
MOUSSE DE PLÀTAN I AMETLLES
Un
saborós recurs, de fàcil elaboració, que ens ajudarà a fer servir els excedents
de torró de Xixona d’aquestes festes.
INGREDIENTS:
ü 4
plàtans madurs (400 gr. aprox. pelats)
ü 200
gr. de torró de Xixona
ü 500
cc de nata líquida per a muntar
ü 370
gr. de llet condensada
ü El
suc d’una llimona.
ü Canyella
en pols
ELABORACIÓ:
Peleu
els plàtans, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol. Esmicoleu-hi el
torró i afegiu-lo al plàtan. Incorporeu-hi la nata líquida, la llet condensada i
el suc de la llimona, colat.
Amb
l’ajut d’una batedora mecànica, tritureu-ho tot fins tenir una crema
homogènia. Continueu triturant amb la batedora, a fi de muntar la
crema de llet, com si féssiu nata, fins que tot tingui la textura cremosa i
esponjosa de mousse. Guardeu-ho a la nevera i empolsineu amb una mica de
canyella en pols, a l’hora de servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada