MOUSSE DE PLÀTAN I AMETLLES

 MOUSSE DE PLÀTAN I AMETLLES

 

Un saborós recurs, de fàcil elaboració, que ens ajudarà a fer servir els excedents de torró de Xixona d’aquestes festes.

 

INGREDIENTS:

ü  4 plàtans madurs  (400 gr. aprox. pelats)

ü  200 gr. de torró de Xixona

ü  500 cc de nata líquida per a muntar

ü  370 gr. de llet condensada

ü  El suc d’una llimona.

ü  Canyella en pols

 

 ELABORACIÓ:

Peleu els plàtans, talleu-los a daus petits i poseu-los en un bol. Esmicoleu-hi el torró i afegiu-lo al plàtan. Incorporeu-hi la nata líquida, la llet condensada i el suc de la llimona, colat.

Amb l’ajut d’una batedora mecànica, tritureu-ho tot fins tenir una crema homogènia.  Continueu  triturant amb la batedora, a fi de muntar la crema de llet, com si féssiu nata, fins que tot tingui la textura cremosa i esponjosa de mousse. Guardeu-ho a la nevera i empolsineu amb una mica de canyella en pols, a l’hora de servir.

 

RECOMANACIONS:

Quan ho aneu a servir, podeu decorar la copa amb una branqueta de canyella, unes fulletes de menta i uns tallets de plàtan o una mica de torró esmicolat

Comentaris

Les més populars