FLAM DE XOCOLATA VEGÀ

 

FLAM DE XOCOLATA VEGÀ



Una aclucada d’ulls a una tendència actual com és el veganisme.

INGREDIENTS:

  •   ½ l de llet de coco
  •   200 cl. d’aigua
  •   70 gr. de sucre morè
  •   1 polsim de sal
  •   45 gr. de cacau en pols
  •   120 gr. de cobertura de xocolata
  •   7 gr. (2 culleradetes) d’agar-agar en pols

 

ELABORACIÓ:

Poseu en un pot la llet de coco, el sucre, la sal i l’aigua i escalfeu-ho en un foc mitjà, fins desfer el sucre i que quedi tot ben integrat. Desfeu el cacau en pols amb una mica d’aigua i aboqueu-lo a la barreja de Llet i aigua fins que s’incorpori. Després afegiu la cobertura de xocolata i remeneu-ho fins que estigui totalment desfeta i integrada. Dissolgueu l’agar-agar amb una mica d’aigua i afegiu-lo al pot amb la llet i la xocolata. Deixeu-ho bullir durant un parell de minuts sense parar de remenar perquè no s’enganxi. Aboqueu la barreja en un o varis motlles, i deixeu que es refredi totalment abans de col·locar-ho a la nevera. Un cop estigui fred poseu-ho a la nevera un mínim d’un parell d’hores i ja el podeu desemmotllar i servir.

 

RECOMANACIONS:

Just en el moment de servir, empolsineu-ho amb una mica de cacau en pols.

Perquè la dissolució de la pols d’agar-agar quedi amb la textura desitjada, cal que mireu l’embalatge, ja que no totes les marques responen igual amb la mateixa quantitat de líquid. Cal que comproveu quina quantitat d’agar-agar us fa falta per a solidificar 900 cl. de líquid.

Si sou uns vegans estrictes, comproveu que la cobertura de xocolata es 100% vegetal.

 

Comentaris

Les més populars