FLAM DE XOCOLATA VEGÀ
FLAM DE XOCOLATA VEGÀ
Una aclucada d’ulls a una tendència
actual com és el veganisme.
INGREDIENTS:
- ½
l de llet de coco
- 200
cl. d’aigua
- 70
gr. de sucre morè
- 1
polsim de sal
- 45
gr. de cacau en pols
- 120
gr. de cobertura de xocolata
- 7
gr. (2 culleradetes) d’agar-agar en pols
ELABORACIÓ:
Poseu en un pot la llet de coco, el
sucre, la sal i l’aigua i escalfeu-ho en un foc mitjà, fins desfer el sucre i
que quedi tot ben integrat. Desfeu el cacau en pols amb una mica d’aigua i
aboqueu-lo a la barreja de Llet i aigua fins que s’incorpori. Després afegiu la
cobertura de xocolata i remeneu-ho fins que estigui totalment desfeta i
integrada. Dissolgueu l’agar-agar amb una mica d’aigua i afegiu-lo al pot amb
la llet i la xocolata. Deixeu-ho bullir durant un parell de minuts sense parar
de remenar perquè no s’enganxi. Aboqueu la barreja en un o varis motlles, i
deixeu que es refredi totalment abans de col·locar-ho a la nevera. Un cop
estigui fred poseu-ho a la nevera un mínim d’un parell d’hores i ja el podeu
desemmotllar i servir.
RECOMANACIONS:
Just en el moment de servir,
empolsineu-ho amb una mica de cacau en pols.
Perquè la dissolució de la pols
d’agar-agar quedi amb la textura desitjada, cal que mireu l’embalatge, ja que
no totes les marques responen igual amb la mateixa quantitat de líquid. Cal que
comproveu quina quantitat d’agar-agar us fa falta per a solidificar 900 cl. de
líquid.
Si sou uns vegans estrictes, comproveu
que la cobertura de xocolata es 100% vegetal.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada