PUDING DE PERNIL I FORMATGE
PUDING DE PERNIL I FORMATGE
Una “delicatessen” que es pot fer
servir tant de berenar infantil com de pinxo en un aperitiu d’aquestes festes.
INGREDIENTS:
- 12 llesques de pa de motlle
- 6 ous
- 12 llesques de pernil dolç
- 12 llesques de formatge havarti
- 300 ml de llet
- 200 ml de nata líquida
- 100 gr. de sucre
- 1 cullerada de suc de llimona
- ü Pebre i sal
ELABORACIÓ:
Barregeu el sucre amb el suc de
la llimona i escampeu-lo per la base de
la safata o el motlle que fareu servir. Poseu-lo damunt d’un foc fins que
estigui caramel·litzat i reserveu-lo.
En un bol ajunteu i bateu la nata, la llet i els ous, salpebreu i aneu
mullant les llesques de pa amb aquesta barreja, per després anar-les col·locant
de forma que cobreixin la base del motlle.
Al damunt cobriu-ho amb pernil
dolç i després amb formatge. Repetiu
l’operació amb una altra capa de pa moll, pernil i formatge.
Per acabar, aboqueu la barreja de llet i ou per sobre, de manera que
quedi repartit. Deixeu-ho reposar uns
minuts perquè el pa tingui temps d’absorbir-ho.
Coeu-ho al forn a 190º durant 25 minuts o fins que estigui cuit. Un cop cuit, deixeu-ho temperar una mica i
desemmotlleu-ho, tombant-lo com si fos un flam.
Es pot menjar tant fred com tebi.
RECOMANACIONS:
Podeu acompanyar-lo amb unes tires
de bacon cruixent i amb una mica d’amanida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada