TRUITA DE CALÇOTS
TRUITA DE CALÇOTS
Un
altre proposta de calçots, fàcil i molt bona
INGREDIENTS:
ü 12
calçots
ü 4
ous
ü Sal
i pebre
ü Oli
de gira-sol
ü Salsa
romesco per a calçots
ELABORACIÓ:
Peleu
els calçots com si fossin alls tendres, tallant la part verda i traient les
primeres capes, Un com estiguin nets talleu-los en juliana i poseu-los en una
paella. Cobriu-los amb aigua i oli en una proporció de 2/3 d’oli i 1/3 d’aigua,
afegiu-hi sal i pebre i coeu-los a foc mitjà fins que estiguin tous.
Bateu
els ous, salpebreu-los i afegiu-hi els calçots ja cuits i ben escorreguts.
Amb
aquest preparat, ompliu motlles, preparats amb una mica de paper de forn perquè
no s’enganxin i coeu-ho al forn a 180º
fins que estigui les truites cuites. El temps dependrà de la mida i la
forma de motlle.
Un cop
estiguin les truites cuites desemmotlleu-les i serviu-les acompanyades amb una
mica de salsa de calçots.
RECOMANACIONS:
Sens
dubte també podeu fer la truita de la forma tradicional, però aquest sistema us
possibilitarà donar formes més divertides a les vostres truites.
Queda
molt bé acompanyar la truita amb una mica d’escarola.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada