BACALLÀ AMB MEL
BACALLÀ AMB MEL
Recepta extreta d’un receptari de cuina catalana del 1700.
INGREDIENTS:
- 8 talls de bacallà de 50 gr. aproximadament
- 100 gr. de farina
- 1 sobre de llevat
- 40 gr. de mel
- 1 polsim de canyella en pols
- Sal i pebre
- Aigua
ELABORACIÓ:
Poseu en un bol la farina, el llevat, la sal, el pebre, la mel i la
canyella. Barregeu-ho bé i aneu
incorporant aigua mentre remeneu, fins tenir una crema de textura ideal per a
arrebossar. Deixeu-la reposar una mitja
hora. Enfarineu els talls de bacallà i
arrebosseu-los amb aquesta pasta.
Fregiu-los en força oli calent.
Un cop fregits, poseu-los damunt de paper absorbent per treure’n l’excés
d’oli. Serviu-ho calent i en el moment
de servir, poseu al damunt de cada tall de bacallà una cullerada de mel i un
polsim de canyella en pols.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada