BACALLÀ AMB MEL


BACALLÀ AMB MEL



Recepta extreta d’un receptari de cuina catalana del 1700.

INGREDIENTS:

  •   8 talls de bacallà de 50 gr. aproximadament
  •   100 gr. de farina
  •   1 sobre de llevat
  •   40 gr. de mel
  •   1 polsim de canyella en pols
  •   Sal i pebre
  •   Aigua


ELABORACIÓ:

Poseu en un bol la farina, el llevat, la sal, el pebre, la mel i la canyella.  Barregeu-ho bé i aneu incorporant aigua mentre remeneu, fins tenir una crema de textura ideal per a arrebossar.  Deixeu-la reposar una mitja hora.  Enfarineu els talls de bacallà i arrebosseu-los amb aquesta pasta.  Fregiu-los en força oli calent.  Un cop fregits, poseu-los damunt de paper absorbent per treure’n l’excés d’oli.  Serviu-ho calent i en el moment de servir, poseu al damunt de cada tall de bacallà una cullerada de mel i un polsim de canyella en pols.



Comentaris

Les més populars