BRAÇ DE GITANO DE TRUFA


BRAÇ DE GITANO DE TRUFA


Un clàssic i deliciós postra de festa que farà les delícies de tots

INGREDIENTS:

Per a la massa del braç de gitano:

ü  3 ous
ü  125 gr. de farina
ü  125 gr. de mantega fosa
ü  125 gr. de sucre

Per el farcit  de trufa:

ü  300 gr. de cobertura de xocolata
ü  150 gr. de sucre
ü  ½ litre de crema de llet

ELABORACIÓ:

Comenceu per preparar la massa del braç de gitano.  En un bol hi poseu els rovells i el sucre i remeneu fins que estigui ben lligat.  Després hi afegiu la farina i continueu remenant.  Tot seguit, la mantega fosa, i per acabar, les clares muntades a punt de neu.  Amb l’ajut d’una mànega, escampeu aquesta pasta per damunt d’un paper de forn procurant que no quedi gaire gruixuda.  Ho coeu durant 5 minuts a una temperatura de 250º.  Deixeu-lo refredar. 
Per a fer el farcit de trufa, foneu al microones o al bany maria la cobertura de xocolata. En un altre bol, munteu la nata amb el sucre i després afegiu-hi la xocolata fosa remenant, amb cura de no desmuntar gaire la nata, i fins que tot estigui homogeni.
Per acabar poseu la trufa damunt de la planxa de massa i cargoleu amb cura de no trencar-la.
Retalleu les puntes per que quedi millor i poseu-lo a la nevera fins que s’hagi de menjar.

Podeu acabar la decoració amb una mica de sucre glaç o amb cobertura líquida.

Comentaris

Les més populars