BRAÇ DE GITANO DE TRUFA
BRAÇ DE GITANO DE TRUFA
Un
clàssic i deliciós postra de festa que farà les delícies de tots
INGREDIENTS:
Per a la massa del braç de gitano:
ü 3
ous
ü 125
gr. de farina
ü 125
gr. de mantega fosa
ü 125
gr. de sucre
Per el farcit de trufa:
ü 300
gr. de cobertura de xocolata
ü 150
gr. de sucre
ü ½
litre de crema de llet
ELABORACIÓ:
Comenceu
per preparar la massa del braç de gitano.
En un bol hi poseu els rovells i el sucre i remeneu fins que estigui ben
lligat. Després hi afegiu la farina i
continueu remenant. Tot seguit, la
mantega fosa, i per acabar, les clares muntades a punt de neu. Amb l’ajut d’una mànega, escampeu aquesta
pasta per damunt d’un paper de forn procurant que no quedi gaire gruixuda. Ho coeu durant 5 minuts a una temperatura de
250º. Deixeu-lo refredar.
Per a
fer el farcit de trufa, foneu al microones o al bany maria la cobertura de
xocolata. En un altre bol, munteu la nata amb el sucre i després afegiu-hi la
xocolata fosa remenant, amb cura de no desmuntar gaire la nata, i fins que tot
estigui homogeni.
Per
acabar poseu la trufa damunt de la planxa de massa i cargoleu amb cura de no
trencar-la.
Retalleu
les puntes per que quedi millor i poseu-lo a la nevera fins que s’hagi de
menjar.
Podeu
acabar la decoració amb una mica de sucre glaç o amb cobertura líquida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada