MACARRONS AMB VERDURES
MACARRONS AMB VERDURES
La
pasta combina bé amb pràcticament tot. Aprofitem la temporada de verdures.
INGREDIENTS:
- 400 gr. de macarrons
- pebrots verds, italians
- 1 albergínia
- 2 cullerades de pinyons
- 1 cullerades de tàperes
- 4 filets d’anxova, dessalats i nets d’espines
- 1 llesca de pa
- 2 grans d’all
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
ELABORACIO:
Netegeu
les verdures i talleu-les en juliana una mica gran. Prepareu una cassola amb un
bon raig d’oli i poseu-la al foc. Incorporeu-hi les anxoves tallades petites i
després l’albergínia i el pebrot.
Remeneu-ho, tapeu-lo i coeu-ho a foc mitjà, remenant de tant en tant, fins
que veieu que la verdura està cuita, aproximadament uns 10/12 minuts. Retireu
la cassola del foc, rectifiqueu de sal i pebre, si cal, i reserveu-ho.
En
una paella torreu una mica els pinyons i reserveu-los. A la mateixa paella
poseu un raig d’oli i fregiu-hi la molla de pa esmicolada i l’all picat molt
petit. Quan veieu que agafa color de torrat retireu-ho del foc i reserveu-ho.
Per
acabar, coeu els macarrons amb aigua i sal durant el temps que indiqui el
fabricant i segons la vostra textura preferida.
Un
cop cuita la pasta, escorregueu-la i aboqueu-la a la cassola de les verdures,
afegiu-hi també els pinyons, les tàperes i la molla de pa amb all. Coeu-ho tot
plegat uns minuts perquè agafi temperatura i s’incorporin els diferents
sabors, i serviu-ho calent.
RECOMANACIONS:
Com
tots els plats de pasta, els podeu enriquir amb una mica de formatge parmesà
ratllat per damunt .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada