MACARRONS AMB VERDURES


MACARRONS AMB VERDURES


La pasta combina bé amb pràcticament tot. Aprofitem la temporada de verdures.

INGREDIENTS:

  •   400 gr. de macarrons
  •   pebrots verds, italians
  •   1 albergínia
  •   2 cullerades de pinyons
  •   1 cullerades de tàperes
  •   4 filets d’anxova, dessalats i nets d’espines 
  •   1 llesca de pa
  •   2 grans d’all
  •   Oli d’oliva
  •   Sal i pebre

ELABORACIO:

Netegeu les verdures i talleu-les en juliana una mica gran. Prepareu una cassola amb un bon raig d’oli i poseu-la al foc. Incorporeu-hi les anxoves tallades petites i després l’albergínia i el pebrot.  Remeneu-ho, tapeu-lo i coeu-ho a foc mitjà, remenant de tant en tant, fins que veieu que la verdura està cuita, aproximadament uns 10/12 minuts. Retireu la cassola del foc, rectifiqueu de sal i pebre, si cal, i reserveu-ho.
En una paella torreu una mica els pinyons i reserveu-los. A la mateixa paella poseu un raig d’oli i fregiu-hi la molla de pa esmicolada i l’all picat molt petit. Quan veieu que agafa color de torrat retireu-ho del foc i reserveu-ho.
Per acabar, coeu els macarrons amb aigua i sal durant el temps que indiqui el fabricant i segons la vostra textura preferida.
Un cop cuita la pasta, escorregueu-la i aboqueu-la a la cassola de les verdures, afegiu-hi també els pinyons, les tàperes i la molla de pa amb all. Coeu-ho tot plegat uns minuts perquè agafi temperatura i s’incorporin els diferents sabors,  i serviu-ho calent.

RECOMANACIONS:

Com tots els plats de pasta, els podeu enriquir amb una mica de formatge parmesà ratllat per damunt .

Comentaris

Les més populars