TRUITA DE RIU FARCIDA DE CREMA DE SALMÓ I NUOS


TRUITA DE RIU FARCIDA DE CREMA DE SALMÓ I NUOS




La truita de riu és un peix de sabor fi que admet molt be farcits i salses. Avui us portem una deliciosa recepta que omplirà de festa la vostra taula.

INGREDIENTS:


ü  4 truites sense l’espina central
ü  200 gr. de formatge fresc
ü  100 gr. de salmó fumat
ü  1 escalunya
ü  4 talls prims de pernil salat
ü  10 nous pelades
ü  1 tomàquet
ü  Julivert picat, Sal, pebre i oli

  ELABORACIÓ:

Per començar prepararem el farcit, passant per una picadora el salmó, la meitat de les nous i l’escalunya i després ho barrejarem amb el formatge fins que ens quedi una pasta uniforma i ho reservarem.
Pelarem el tomàquet i on cop net de grana, el tallarem a daus petits. En una paella, amb una mica d’oli, fregirem una mica la resta de les nous, després tirarem el tomàquet, rectificarem de sal i pebre i ho reservarem calent. Per acabar, salpebrarem les truites, hi posarem un tall de pernil dins de cada una, les enfarinarem i les fregirem amb oli.
Un cop cuites ja podem muntar el plat.
Posarem les truites al plat i amb l’ajut d’una mànega les omplirem de la crema de salmó, després hi tirarem pel damunt el tomàquet amb les nous fregides i per acabar una mica de julivert picat, que donarà color  al plat.
Ja es pot menjar.

RECOMANACIONS :

És important muntar el plat just abans de menjar, doncs com el farcit és fred, ens pot refredar ràpidament tot el plat.       

Comentaris

Les més populars