TRUITA DE RIU FARCIDA DE CREMA DE SALMÓ I NUOS
TRUITA DE RIU FARCIDA DE CREMA DE SALMÓ I NUOS
La
truita de riu és un peix de sabor fi que admet molt be farcits i salses. Avui
us portem una deliciosa recepta que omplirà de festa la vostra taula.
INGREDIENTS:
ü 4
truites sense l’espina central
ü 200
gr. de formatge fresc
ü 100
gr. de salmó fumat
ü 1
escalunya
ü 4
talls prims de pernil salat
ü 10
nous pelades
ü 1
tomàquet
ü Julivert
picat, Sal, pebre i oli
ELABORACIÓ:
Per començar prepararem el farcit, passant per una picadora el salmó, la
meitat de les nous i l’escalunya i després ho barrejarem amb el formatge fins
que ens quedi una pasta uniforma i ho reservarem.
Pelarem el tomàquet i on cop net de grana, el tallarem a daus petits. En
una paella, amb una mica d’oli, fregirem una mica la resta de les nous, després
tirarem el tomàquet, rectificarem de sal i pebre i ho reservarem calent. Per
acabar, salpebrarem les truites, hi posarem un tall de pernil dins de cada una,
les enfarinarem i les fregirem amb oli.
Un cop cuites ja podem muntar el plat.
Posarem les truites al plat i amb l’ajut d’una mànega les omplirem de la
crema de salmó, després hi tirarem pel damunt el tomàquet amb les nous fregides
i per acabar una mica de julivert picat, que donarà color al plat.
Ja es pot menjar.
RECOMANACIONS :
És important muntar el plat just abans de menjar, doncs com el farcit és
fred, ens pot refredar ràpidament tot el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada