FIDEUADA AMB RETALLS DE FILET DE VEDELLA
FIDEUADA AMB RETALLS DE FILET DE VEDELLA
INGREDIENTS:
ü Retall de filet de vedella
ü 750 cc de brou de carn
ü 250 g de fideus
ü Oli, sal i pebre
Barreja d’espècies
ü Una culleradeta de safrà en pols
ü Una culleradeta d’all en pols
ü Una culleradeta de ceba en pols o deshidratada
ü Una culleradeta de pebre vermell en pols
ü 2 claus d’espècie
ü Una culleradeta de julivert picat molt fi
ELABORACIO:
Poseu el brou a escalfar i rectifiqueu-lo de sal i
pebre. Salpebreu els retalls de filet, marqueu-los en una paella amb un raig
d’oli i reserveu-lo. En la mateixa paella, poseu-una mica més d’oli i un parell
de cullerades de la barreja d’espècies, uns segons després afegiu-hi els
fideus, remeneu-los i coeu-los un minut, incorporeu-hi el brou i feu-ho bullir
el temps que marqui el fabricant, quan faltin un parell de minuts per treure
els fideus del foc, poseu-hi al damunt els talls de filet, i després d’uns cinc
minuts fora del foc ja es poden servir.
Jo ho acostumo a acompanyar amb una mica de
formatge parmesà ratllat, també podeu empolsinar al final amb una mica de
julivert fresc, donarà frescor i aroma al plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada