FIDEUADA AMB RETALLS DE FILET DE VEDELLA

 

FIDEUADA AMB RETALLS DE FILET DE VEDELLA


Pot ser una bona forma d’aprofitar els retalls que ens han quedat després de preparar els medallons de filet per altres plats, segur que triomfareu.

INGREDIENTS:

ü  Retall de filet de vedella

ü  750 cc de brou de carn

ü  250 g de fideus

ü  Oli, sal i pebre

Barreja d’espècies

ü  Una culleradeta de safrà en pols

ü  Una culleradeta d’all en pols

ü  Una culleradeta de ceba en pols o deshidratada

ü  Una culleradeta de pebre vermell en pols

ü  2 claus d’espècie

ü  Una culleradeta de julivert picat molt fi

 

ELABORACIO:

Poseu el brou a escalfar i rectifiqueu-lo de sal i pebre. Salpebreu els retalls de filet, marqueu-los en una paella amb un raig d’oli i reserveu-lo. En la mateixa paella, poseu-una mica més d’oli i un parell de cullerades de la barreja d’espècies, uns segons després afegiu-hi els fideus, remeneu-los i coeu-los un minut, incorporeu-hi el brou i feu-ho bullir el temps que marqui el fabricant, quan faltin un parell de minuts per treure els fideus del foc, poseu-hi al damunt els talls de filet, i després d’uns cinc minuts fora del foc ja es poden servir.


Jo ho acostumo a acompanyar amb una mica de formatge parmesà ratllat, també podeu empolsinar al final amb una mica de julivert fresc, donarà frescor i aroma al plat.

Comentaris

Les més populars