BOMBONS DE XOCOLATA I FORMATGE DE CABRA, AMB MADUIXA


BOMBONS DE XOCOLATA I FORMATGE DE CABRA, AMB MADUIXA


Per els amants de les llaminadures.

INGREDIENTS:

  •   200 gr. de formatge de cabra
  •   200 gr. de Nata líquida
  •   2 cullerades de mel
  •   4 fulles de gelatina
  •   250 gr.de cobertura de xocolata
  •   7-8 maduixes
  •   50 gr. de sucre morè
  •   El suc de ½ llimona

ELABORACIÓ:

Rehidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda fins que estiguin toves.
Poseu en un bol el formatge de cabra esmicolat i la mel. Escalfeu-ho al microones un minut i remeneu per emulsionar-ho bé. Mentre encara estigui calent, incorporeu-hi les fulles de gelatina, prèviament escorregudes.
En un bol apart munteu la nata i incorporeu-la al formatge. Remeneu-ho bé per a obtenir una crema uniforma i sense grumolls, aneu omplint motllos per a glaçons i poseu-los al congelador.
Desfeu al bany maria o amb un microones la cobertura de xocolata i quan la tingueu líquida, aneu banyant els bombons de formatge, Col·loqueu-los al damunt de paper de forn i espereu que la xocolata estigui sòlida.
Mentre es queda sòlida la xocolata, prepareu l’acompanyament de maduixa.
Renteu les maduixes i talleu-les a talls petits, poseu-les en un pot amb el sucre i el suc de la llimona i coeu-les uns 10 minuts. Un cop les maduixes estiguin cuites tritureu-ho tot amb una batedora i deixeu-ho refredar.
Per a muntar el plat feu una pinzellada de maduixa a la base i col·loqueu els bombons al damunt.

RECOMANACIONS:

Podeu substituir les maduixes per alguna altra fruita i si sou molt amants de la xocolata, podeu fer uns quants bombons amb xocolata negre i uns altres amb xocolata blanca.
Una altra variació seria no banyar els bombons amb xocolata i acompanyar-los amb codonyat.




Comentaris

Les més populars