BOMBONS DE XOCOLATA I FORMATGE DE CABRA, AMB MADUIXA
BOMBONS DE XOCOLATA I FORMATGE DE CABRA, AMB MADUIXA
Per els amants de les llaminadures.
INGREDIENTS:
- 200 gr. de formatge de cabra
- 200 gr. de Nata líquida
- 2 cullerades de mel
- 4 fulles de gelatina
- 250 gr.de cobertura de xocolata
- 7-8 maduixes
- 50 gr. de sucre morè
- El suc de ½ llimona
ELABORACIÓ:
Rehidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda
fins que estiguin toves.
Poseu en un bol el formatge de cabra esmicolat i la
mel. Escalfeu-ho al microones un minut i remeneu per emulsionar-ho bé. Mentre encara
estigui calent, incorporeu-hi les fulles de gelatina, prèviament escorregudes.
En un bol apart munteu la nata i incorporeu-la al
formatge. Remeneu-ho bé per a obtenir una crema uniforma i sense grumolls, aneu
omplint motllos per a glaçons i poseu-los al congelador.
Desfeu al bany maria o amb un microones la
cobertura de xocolata i quan la tingueu líquida, aneu banyant els bombons de
formatge, Col·loqueu-los al damunt de paper de forn i espereu que la xocolata estigui
sòlida.
Mentre es queda sòlida la xocolata, prepareu
l’acompanyament de maduixa.
Renteu les maduixes i talleu-les a talls petits,
poseu-les en un pot amb el sucre i el suc de la llimona i coeu-les uns 10
minuts. Un cop les maduixes estiguin cuites tritureu-ho tot amb una batedora i
deixeu-ho refredar.
Per a muntar el plat feu una pinzellada de maduixa
a la base i col·loqueu els bombons al damunt.
RECOMANACIONS:
Podeu substituir les maduixes per alguna altra
fruita i si sou molt amants de la xocolata, podeu fer uns quants bombons amb
xocolata negre i uns altres amb xocolata blanca.
Una altra variació seria no banyar els bombons amb
xocolata i acompanyar-los amb codonyat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada