CARPACCIO DE LLONZA LLAMINERA FARCIDA D’ESCALIVADA


CARPACCIO DE LLONZA LLAMINERA FARCIDA D’ESCALIVADA

 


Tornem al món dels carpaccios, un plat fred que a mida que s’acosta el bon temps ens ve més de gust

 INGREDIENTS:


ü  1 Llonza llaminera (filet de porc)
ü  Pebrot vermell i albergínia escalivats
ü  Farigola i romaní  (millor secs)
ü  Sal gruixuda
ü  Oli d’oliva sabor suau
ü  Formatge parmesà
ü  Film transparent de cuina

ELABORACIÓ:


Netegeu de greix la llonza i obriu-la longitudinalment amb un ganivet. Amaniu-la abundantment amb la sal i les herbes aromàtiques,  per les dues bandes.
Poseu una tira de pebrot i albergínia al centre de la peça de carn, de forma que les pugueu embolicar amb la carn.
Emboliqueu-ho  tot amb film, estrenyent-ho fort per fer sortir tot l’aire i poseu-ho al congelador fins que estigui totalment congelat.

RECOMANACIONS:

Per servir-lo talleu llesques el més primes possible, amb una màquina de tallar embotits i aneu-les posant damunt d’un plat.  Amaniu-les amb una mica d’oli i el formatge parmesà ratllat al moment  o bé tallat amb escates petites.


Comentaris

Les més populars