CARPACCIO DE LLONZA LLAMINERA FARCIDA D’ESCALIVADA
CARPACCIO DE LLONZA LLAMINERA FARCIDA D’ESCALIVADA
Tornem al món dels carpaccios, un
plat fred que a mida que s’acosta el bon temps ens ve més de gust
INGREDIENTS:
ü 1
Llonza llaminera (filet de porc)
ü Pebrot
vermell i albergínia escalivats
ü Farigola
i romaní (millor secs)
ü Sal
gruixuda
ü Oli
d’oliva sabor suau
ü Formatge
parmesà
ü Film
transparent de cuina
ELABORACIÓ:
Netegeu
de greix la llonza i obriu-la longitudinalment amb un ganivet. Amaniu-la
abundantment amb la sal i les herbes aromàtiques, per les dues bandes.
Poseu
una tira de pebrot i albergínia al centre de la peça de carn, de forma que les
pugueu embolicar amb la carn.
Emboliqueu-ho tot amb film, estrenyent-ho fort per fer
sortir tot l’aire i poseu-ho al congelador fins que estigui totalment congelat.
RECOMANACIONS:
Per
servir-lo talleu llesques el més primes possible, amb una màquina de tallar
embotits i aneu-les posant damunt d’un plat.
Amaniu-les amb una mica d’oli i el formatge parmesà ratllat al
moment o bé tallat amb escates petites.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada