CREMA FREDA DE MELÓ I PINYA AMB ENCENALLS DE PERNIL


CREMA FREDA DE MELÓ I PINYA AMB ENCENALLS DE PERNIL


Un refrescant, deliciós i digestiu entrant per aquests dies de calor que s’acosten.

INGREDIENTS:


  • 1 meló
  • 1 pinya natural
  • 1 copeta de cointreau
  • Uns tall de pernil tallat molt prim

ELABORACIÓ:

Peleu el meló i la pinya, talleu-ho tot a daus i tritureu-ho amb l’ajut d’una batedora mecànica.  Un cop ben triturat passeu-ho per un colador xinès, afegiu-hi la copa de cointreau i reserveu-ho a la nevera fins que estigui ben fred.
Per a fer els encenalls de pernil, esmicoleu el pernil i poseu-lo al damunt del plat en el moment de servir.
Si preferiu els encenalls cruixents, poseu els  talls damunt d’un plat i coeu-los amb un microones a temperatura de descongelació fins que veieu que estan cruixents, aproximadament uns dos o tres minuts.

RECOMANACIONS:

Guardeu una mica de meló i el talleu a daus petits, que tirareu a dins dels bols on seguidament hi tirareu la crema.  Es pot guarnir amb una fulleta de menta fresca.
Recordeu que s’ha de remenar amb energia la crema abans de servir-la per unificar les diferents fruites.



Comentaris

Les més populars