CREMA FREDA DE MELÓ I PINYA AMB ENCENALLS DE PERNIL
CREMA FREDA DE MELÓ I PINYA AMB ENCENALLS DE PERNIL
Un
refrescant, deliciós i digestiu entrant per aquests dies de calor que
s’acosten.
INGREDIENTS:
- 1 meló
- 1 pinya natural
- 1 copeta de cointreau
- Uns tall de pernil tallat molt prim
ELABORACIÓ:
Peleu
el meló i la pinya, talleu-ho tot a daus i tritureu-ho amb l’ajut d’una
batedora mecànica. Un cop ben triturat
passeu-ho per un colador xinès, afegiu-hi la copa de cointreau i reserveu-ho a
la nevera fins que estigui ben fred.
Per a
fer els encenalls de pernil, esmicoleu el pernil i poseu-lo al damunt del plat
en el moment de servir.
Si
preferiu els encenalls cruixents, poseu els
talls damunt d’un plat i coeu-los amb un microones a temperatura de
descongelació fins que veieu que estan cruixents, aproximadament uns dos o tres
minuts.
RECOMANACIONS:
Guardeu
una mica de meló i el talleu a daus petits, que tirareu a dins dels bols on
seguidament hi tirareu la crema. Es pot
guarnir amb una fulleta de menta fresca.
Recordeu
que s’ha de remenar amb energia la crema abans de servir-la per unificar les
diferents fruites.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada