MAGDALENES DE XOCOLATA AL MICROONES
MAGDALENES DE XOCOLATA AL MICROONES
Per
una vegada, i sense que serveixi de precedent, farem servir el microones per
coure de forma ràpida unes llaminadures que sempre seran benvingudes.
INGREDIENTS:
- 4
Ous
- 4
cullerades de llet
- 8
cullerades d’oli
- 8
cullerades de sucre
- 8
cullerades de farina
- 4
cullerades de cacau en pols
- 4
cullerades de gotes de xocolata
ELABORACIÓ:
Poseu
els ous en un bol i bateu-los.
Incorporeu-hi la llet, l’oli i el sucre i continueu batent. Afegiu-hi la
farina i el cacau en pols i seguiu batent fins que estigui tot ben emulsionat.
Aboqueu la massa en motllos per a magdalenes i poseu al damunt de cada motllo
unes quantes gotes de xocolata. Coeu les
magdalenes d’una en una al microones a potència màxima durant mig minut.
Deixeu-ho refredar i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
Per
fer la barreja dels ingredients podeu fer servir una batedora elèctrica, que
sempre serà més ràpid i més còmode.
El
temps de cocció pot variar segons el microones i la mida de la magdalena, com
més gran sigui la magdalena, més estona caldrà.
Vigileu
no coure-les massa. Poden quedar
resseques.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada