MAGDALENES DE XOCOLATA AL MICROONES


MAGDALENES DE XOCOLATA AL MICROONES


Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, farem servir el microones per coure de forma ràpida unes llaminadures que sempre seran benvingudes.

INGREDIENTS:

  •   4 Ous
  •   4 cullerades de llet
  •   8 cullerades d’oli
  •   8 cullerades de sucre
  •   8 cullerades de farina
  •   4 cullerades de cacau en pols
  •   4 cullerades de gotes de xocolata

ELABORACIÓ:

Poseu els ous en un bol i bateu-los.  Incorporeu-hi la llet, l’oli i el sucre i continueu batent. Afegiu-hi la farina i el cacau en pols i seguiu batent fins que estigui tot ben emulsionat. Aboqueu la massa en motllos per a magdalenes i poseu al damunt de cada motllo unes quantes gotes de xocolata.  Coeu les magdalenes d’una en una al microones a potència màxima durant mig minut. Deixeu-ho refredar i ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:

Per fer la barreja dels ingredients podeu fer servir una batedora elèctrica, que sempre serà més ràpid i més còmode.
El temps de cocció pot variar segons el microones i la mida de la magdalena, com més gran sigui la magdalena, més estona caldrà.
Vigileu no coure-les massa.  Poden quedar resseques.


Comentaris

Les més populars