TOMÀQUETS CIRERA CONFITATS

 

TOMÀQUETS CIRERA CONFITATS


Una tècnica que ens pot anar bé per amanides, tapes, pinxos, aperitius o simplement per conservar més temps els tomàquets cirera.

 

INGREDIENTS:

  •   Tomàquets cirera
  •   Oli d’oliva
  •   Alls
  •   Unes fulles de llorer
  •   Una branqueta de romaní

 

ELABORACIÓ:

Poseu els tomàquets amb els alls, el romaní i el llorer en una cassola. Cobriu-ho amb oli i poseu-ho al foc vigilant que no arribi a bullir. Manteniu-ho a foc baix durant uns 45 minuts (si veieu que l’oli comença a fer bombolles, retireu-ho i torneu a posar-ho al foc). Quan estigueu retireu-ho del foc i un cop fred, guardeu-ho a la nevera cobert amb el seu oli.

 

RECOMANACIONS:

Si l’oli arriba a bullir en algun moment, no passa res, però els tomàquets quedaran més aixafats.

Si teniu cura de retirar la pell en el moment de servir-los, sempre quedaran més bé i és molt fàcil.

A la foto he preparat un pinxo amb pa torrat sucat amb formatge cremós, tipus ricotta o filadèlfia, els tomàquets, unes nous picades i unes anxoves, i per acabar amanit amb una mica del seu oli i una mica de suc de llima. És deliciós.

També els podeu posar en amanides o amb altres acompanyaments. 

Comentaris

Les més populars