TOMÀQUETS CIRERA CONFITATS
TOMÀQUETS CIRERA CONFITATS
INGREDIENTS:
- Tomàquets cirera
- Oli d’oliva
- Alls
- Unes fulles de llorer
- Una branqueta de romaní
ELABORACIÓ:
Poseu els tomàquets amb els alls, el romaní i el llorer
en una cassola. Cobriu-ho amb oli i poseu-ho al foc vigilant que no arribi a
bullir. Manteniu-ho a foc baix durant uns 45 minuts (si veieu que l’oli comença
a fer bombolles, retireu-ho i torneu a posar-ho al foc). Quan estigueu
retireu-ho del foc i un cop fred, guardeu-ho a la nevera cobert amb el seu oli.
RECOMANACIONS:
Si l’oli arriba a bullir en algun moment, no passa res,
però els tomàquets quedaran més aixafats.
Si teniu cura de retirar la pell en el moment de
servir-los, sempre quedaran més bé i és molt fàcil.
A la foto he preparat un pinxo amb pa torrat sucat amb
formatge cremós, tipus ricotta o filadèlfia, els tomàquets, unes nous picades i
unes anxoves, i per acabar amanit amb una mica del seu oli i una mica de suc de
llima. És deliciós.
També els podeu posar en amanides o amb altres
acompanyaments.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada