ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE COLIFLOR
ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE COLIFLOR
Val
la pena que feu i tasteu aquest plat, és una autèntica delícia per el paladar.
INGREDIENTS:
- 6
aletes de pollastre
- Un
got d’oli d’oliva
- 1
manat de julivert fresc
- 3
o 4 grans d’all
- Un
got de vi blanc
- ¼
de coliflor
- Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Prepareu
la salsa d’all i julivert, triturant amb una batedora mecànica el julivert i
l’all, amb ½ got d’oli i un polsim de sal, i reserveu-la.
Salpebreu
les aletes i coeu-les en una cassola amb la resta de l’oli. Quan comencin a agafar color daurat,
incorporeu-hi el vi blanc i tres cullerades de salsa d’all i julivert.
Remeneu-ho perquè quedi tot ben integrat, i coeu-ho tapat uns 10 minuts a foc
suau.
Esmicoleu
la coliflor, afegiu-la a la cassola, i continueu-la cocció uns 10 minuts més.
Quan
veieu que la coliflor ja està tendra, retireu les aletes de la cassola i
tritureu la salsa fins que sigui homogènia i fina.
Torneu
a incorporar les aletes i coeu-ho tot plegat un cinc minuts més.
Rectifiqueu
de sal i pebre i ja es pot servir.
RECOMANACIONS:
Podeu
fer servir la coliflor que hagi quedat esmicolada en la preparació d’un altre
plat, aquesta salsa és un bon sistema per a reciclar-la.
De
vegades el vi blanc es un xic àcid, ho podeu solucionar amb un polsim de sucre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada