ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE COLIFLOR


ALETES DE POLLASTRE AMB SALSA DE COLIFLOR



Val la pena que feu i tasteu aquest plat, és una autèntica delícia per el paladar.

INGREDIENTS:

  •   6 aletes de pollastre
  •   Un got d’oli d’oliva
  •   1 manat de julivert fresc
  •   3 o 4 grans d’all
  •   Un got de vi blanc
  •   ¼ de coliflor
  •   Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Prepareu la salsa d’all i julivert, triturant amb una batedora mecànica el julivert i l’all, amb ½ got d’oli i un polsim de sal, i reserveu-la.
Salpebreu les aletes i coeu-les en una cassola amb la resta de l’oli.  Quan comencin a agafar color daurat, incorporeu-hi el vi blanc i tres cullerades de salsa d’all i julivert. Remeneu-ho perquè quedi tot ben integrat, i coeu-ho tapat uns 10 minuts a foc suau.
Esmicoleu la coliflor, afegiu-la a la cassola, i continueu-la cocció uns 10 minuts més.
Quan veieu que la coliflor ja està tendra, retireu les aletes de la cassola i tritureu la salsa fins que sigui homogènia i fina.
Torneu a incorporar les aletes i coeu-ho tot plegat un cinc minuts més.
Rectifiqueu de sal i pebre i ja es pot servir.  

RECOMANACIONS:

Podeu fer servir la coliflor que hagi quedat esmicolada en la preparació d’un altre plat, aquesta salsa és un bon sistema per a reciclar-la.
De vegades el vi blanc es un xic àcid, ho podeu solucionar amb un polsim de sucre. 

Comentaris

Les més populars