GASPATXO DE SÍNDRIA


 GASPATXO DE SÍNDRIA


Ens acostem al bon temps i cada vegada venen més bé plats freds, amanides i  fruites, amés és quan tenim més quantitat i qualitat d’aquests productes.

Avui encara ho farem més fàcil que mai i us asseguro que és un plat deliciós, d’alta cuina, animeu-vos.

 INGREDIENTS:

Per la Crema:

ü  ½  Síndria
ü  12 Tomàquets
ü  Alfàbrega fresca
ü  Sal i Pebre

 Per acabar el plat:

  •         1 pruna seca sense pinyol per plat
  •         Oli d’oliva
  •         Vinagre Balsàmic
  •         Fulletes d’alfàbrega fresca
  •         Sèsam
  •         2 tomàquets cirera per plat
  •         dauets de síndria 


 ELABORACIÓ:


Escaldarem els tomàquets i els pelarem, pelarem la síndria i li traurem la grana que puguem.
Tallarem a daus la síndria, el tomàquet i tot junt amb una branca d’alfàbrega ho triturarem amb una batedora, quan estigui molt triturat ho passarem per el colador xinès  per si un cas queda grana i l’ajustarem de sal i pebre. I ja tenim la crema feta.
Si volem donar-li més categoria o convertir-ho en un plat de festa, podem acabar el plat en el moment de servir-ho.
Amb la crema freda, a cada plat posarem sense remenar, la pruna, el tomàquet cirera,  els daus de síndria, un raig de vinagre a una banda del plat i un raig d’oli a l’altre, una mica de sèsam per damunt i per acabar la fulleta d’alfàbrega.

RECOMANACIONS:

 Ah!,  com mes bons siguin els productes millor ens quedarà el plat.

Comentaris

Les més populars