GASPATXO DE SÍNDRIA
Ens acostem al bon temps i cada
vegada venen més bé plats freds, amanides i
fruites, amés és quan tenim més quantitat i qualitat d’aquests
productes.
Avui encara ho farem més fàcil
que mai i us asseguro que és un plat deliciós, d’alta cuina, animeu-vos.
INGREDIENTS:
Per la Crema:
ü ½ Síndria
ü 12 Tomàquets
ü Alfàbrega fresca
ü Sal i Pebre
Per acabar el
plat:
- 1 pruna seca sense pinyol per plat
- Oli d’oliva
- Vinagre Balsàmic
- Fulletes d’alfàbrega fresca
- Sèsam
- 2 tomàquets cirera per plat
- dauets de síndria
ELABORACIÓ:
Escaldarem
els tomàquets i els pelarem, pelarem la síndria i li traurem la grana que
puguem.
Tallarem a
daus la síndria, el tomàquet i tot junt amb una branca d’alfàbrega ho
triturarem amb una batedora, quan estigui molt triturat ho passarem per el
colador xinès per si un cas queda grana
i l’ajustarem de sal i pebre. I ja tenim la crema feta.
Si volem
donar-li més categoria o convertir-ho en un plat de festa, podem acabar el plat
en el moment de servir-ho.
Amb la crema
freda, a cada plat posarem sense remenar, la pruna, el tomàquet cirera, els daus de síndria, un raig de vinagre a una
banda del plat i un raig d’oli a l’altre, una mica de sèsam per damunt i per
acabar la fulleta d’alfàbrega.
RECOMANACIONS:
Ah!,
com mes bons siguin els productes millor ens quedarà el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada