COULAND DE XOCOLATA


COULAND DE XOCOLATA


Per començar l’any una meravella de la pastisseria internacional, un dolç que, malgrat la facilitat de la seva elaboració, és sens dubte un regal per als paladars mes exigents.

 INGREDIENTS:


  •         250 gr. de cobertura de xocolata
  •      250 gr. de mantega
  •        6 ous
  •        110 gr. de farina
  •        150 gr. de sucre

ELABORACIÓ:


Foneu la xocolata amb la mantega al bany maria o be al microones i remeneu per homogeneïtzar la massa.
En un altre bol barregeu els ous amb el sucre i remeneu. Quan tingueu lligats els ous i el sucre aneu afegint-hi la xocolata fosa i al final la farina tamisada. Remeneu fins a tenir una massa uniforma.
Ompliu motlles de flams sense omplir-los fins a dalt, doncs puja una mica, i poseu-los al forn preescalfat a 180º.  Coeu-los 8 minuts i traieu-los del forn.
Deixeu refredar una mica i ja es poden menjar.

RECOMANACIONS:


El couland es menja tebi i la part interior del pastis ha de sortir líquida.
El podem acompanyar amb algun culis de fruites o amb una mica de cacau en pols.

Comentaris

Les més populars