COULAND DE XOCOLATA
COULAND DE XOCOLATA
Per
començar l’any una meravella de la pastisseria internacional, un dolç que,
malgrat la facilitat de la seva elaboració, és sens dubte un regal per als
paladars mes exigents.
INGREDIENTS:
- 250 gr. de cobertura de xocolata
- 250 gr. de mantega
- 6 ous
- 110 gr. de farina
- 150 gr. de sucre
ELABORACIÓ:
Foneu
la xocolata amb la mantega al bany maria o be al microones i remeneu per
homogeneïtzar la massa.
En
un altre bol barregeu els ous amb el sucre i remeneu. Quan tingueu lligats els
ous i el sucre aneu afegint-hi la xocolata fosa i al final la farina tamisada. Remeneu
fins a tenir una massa uniforma.
Ompliu
motlles de flams sense omplir-los fins a dalt, doncs puja una mica, i poseu-los
al forn preescalfat a 180º. Coeu-los 8
minuts i traieu-los del forn.
Deixeu
refredar una mica i ja es poden menjar.
RECOMANACIONS:
El
couland es menja tebi i la part interior del pastis ha de sortir líquida.
El
podem acompanyar amb algun culis de fruites o amb una mica de cacau en pols.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada